Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Vandaag om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in De Zilk

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 240 andere woningkopers voor afgelopen december.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in De Zilk?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Een populaire woning aankopen kan een pittige klus zijn. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wij op welk moment moeten doen, zodat we het beste resultaat behalen.

Kosten aankoopmakelaar De Zilk

Een aankoopmakelaar in De Zilk kost € 1.249,-. Voor dit bedrag ben je verzekerd van onbeperkte biedingen, krijg je advies over een bouwkundige keuring, helpen we je bij het vinden van een taxateur en notaris en controleren we de koopakte.

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat je met onze aankoopmakelaars maar liefst drie keer zoveel kans maakt dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

240 woningkopers geholpen in december
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in De Zilk

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in De Zilk. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Noordwijk
 • Foto van een aangekochte woning (Duinkant, Noordwijk) Duinkant, Noordwijk Vraagprijs € 325.000 Verkoopprijs € 326.250
 • Foto van een aangekochte woning (van Limburg Stirumstraat, Noordwijk) van Limburg Stirumstraat, Noordwijk Vraagprijs € 320.000 Verkoopprijs € 325.000
 • Foto van een aangekochte woning (Maandagsewetering, Noordwijkerhout) Maandagsewetering, Noordwijkerhout Vraagprijs € 325.000 Verkoopprijs € 320.250 Verschil € 4.750 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Delfweg, Noordwijkerhout) Delfweg, Noordwijkerhout Vraagprijs € 269.000 Verkoopprijs € 230.000 Verschil € 39.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 14% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Prof. van Eijsingastraat, Noordwijkerhout) Prof. van Eijsingastraat, Noordwijkerhout Vraagprijs € 197.500 Verkoopprijs € 170.000 Verschil € 27.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 14% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Lijnbaanweg, Noordwijk) Lijnbaanweg, Noordwijk Vraagprijs € 439.000 Verkoopprijs € 415.000 Verschil € 24.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in De Zilk? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in De Zilk.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 717 beoordelingen