Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Vandaag om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in De Veenhoop

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 240 andere woningkopers voor afgelopen december.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in De Veenhoop?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander hoe belangrijk een goede timing, een juist bod en de gunfactor zijn om een populaire woning te bemachtigen. De aankoop van jouw droomwoning in De Veenhoop kun je daarom met een gerust hart aan de aankoopmakelaars van Libero Aankoop overlaten.

Kosten aankoopmakelaar De Veenhoop

Een aankoopmakelaar in De Veenhoop kost € 1.249,-. Voor dit bedrag ben je verzekerd van onbeperkte biedingen, krijg je advies over een bouwkundige keuring, helpen we je bij het vinden van een taxateur en notaris en controleren we de koopakte.

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Een droomhuis vinden in De Veenhoop is één. Eigenaar worden van die woning is in veel gevallen een heel ander verhaal. Wil jij kans maken op jouw droomwoning en niets aan het lot overlaten? Schakel dan een van onze aankoopmakelaars in De Veenhoop in. We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

240 woningkopers geholpen in december
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in De Veenhoop

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in De Veenhoop. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Smallingerland
 • Foto van een aangekochte woning (Ame, Drachten) Ame, Drachten Vraagprijs € 189.500 Verkoopprijs € 187.000 Verschil € 2.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Grootzand, Drachten) Grootzand, Drachten Vraagprijs € 229.000 Verkoopprijs € 229.000
 • Foto van een aangekochte woning (Stal, Drachten) Stal, Drachten Vraagprijs € 137.500 Verkoopprijs € 133.750 Verschil € 3.750 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hagewyk, Drachten) Hagewyk, Drachten Vraagprijs € 159.000 Verkoopprijs € 155.000 Verschil € 4.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (De Twee Gebroeders, Drachten) De Twee Gebroeders, Drachten Vraagprijs € 159.000 Verkoopprijs € 150.000 Verschil € 9.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 6% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Martena, Drachten) Martena, Drachten Vraagprijs € 198.000 Verkoopprijs € 188.000 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in De Veenhoop? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in De Veenhoop.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 717 beoordelingen