Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 9 oktober om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis resultaatscan - No cure no pay

Gratis Workshop

De Gouden Aankooptips

Binnen 15 min. weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke workshop.

Volg de Gratis Workshop Vandaag nog!

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in de Hoef

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 140 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in de Hoef?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Doordat wij al veel woningen hebben aangekocht, weten wij hoe de woningmarkt werkt. Deze kennis en expertise zetten wij ook graag in voor de aankoop van jouw woning in de Hoef.

Kosten aankoopmakelaar de Hoef

Een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kost € 1.695,-. Hiervoor krijg je onbeperkte aankoopbegeleiding, advies over een bouwkundige keuring, hulp bij het vinden van een taxateur en notaris en juridische controle van de koopakte. Libero Aankoop begeleidt jou tot aan de notaris.

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Mét onze aankoopmakelaar maak je 3,4 keer meer kans op een koopwoning, dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

140 woningkopers geholpen in september
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in de Hoef

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in de Hoef. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in De Ronde Venen
 • Foto van een aangekochte woning (Amstelkade, Amstelhoek) Amstelkade, Amstelhoek Vraagprijs € 1.250.000 Verkoopprijs € 1.187.500 Verschil € 62.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Penning, Mijdrecht) Penning, Mijdrecht Vraagprijs € 265.000 Verkoopprijs € 303.000
 • Foto van een aangekochte woning (Taling, Mijdrecht) Taling, Mijdrecht Vraagprijs € 350.000 Verkoopprijs € 355.000
 • Foto van een aangekochte woning (Stigterhof, Abcoude) Stigterhof, Abcoude Vraagprijs € 595.000 Verkoopprijs € 592.000 Verschil € 3.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Blauwe Zegge, Wilnis) Blauwe Zegge, Wilnis Vraagprijs € 359.000 Verkoopprijs € 347.500 Verschil € 11.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Godebaldstraat, Mijdrecht) Godebaldstraat, Mijdrecht Vraagprijs € 310.000 Verkoopprijs € 290.000 Verschil € 20.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 6% onder de eerste vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in de Hoef? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in de Hoef.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod tot 48 uur eerder dan Funda

Met onze woningalert krijg jij 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat de woning op Funda staat. Dat geeft jou een enorme voorsprong op de concurrentie. Gebruik deze voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 780 beoordelingen