Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in De Glind

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 600 andere woningkopers voor afgelopen februari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in De Glind?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander hoe belangrijk een goede timing, een juist bod en de gunfactor zijn om een populaire woning te bemachtigen. De aankoop van jouw droomwoning in De Glind kun je daarom met een gerust hart aan de aankoopmakelaars van Libero Aankoop overlaten.

Kosten aankoopmakelaar De Glind

Wat kost een aankoopmakelaar in De Glind? Libero Aankoop hanteert het volgende tarief:

 • Een vast tarief voor de aankoopbegeleiding van € 1.995,-.
 • Een variabel tarief voor als we onderhandelen tot onder de vraagprijs.

Als het ons niet lukt om tot onder de vraagprijs te onderhandelen, betaal je ons alleen het vaste tarief. Lukt het ons wel? Dan betaal je ons naast het vaste tarief een percentage van het onderhandelingsresultaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Bieden boven de vraagprijs is in De Glind is steeds vaker aan de orde van de dag. Als een van de vele geïnteresseerden wil jij natuurlijk ook kans maken op de woning van je dromen. Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is dan van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat je met onze aankoopmakelaars maar liefst drie keer zoveel kans maakt dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

600 woningkopers geholpen in februari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in De Glind

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in De Glind. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Barneveld
 • Foto van een aangekochte woning (Cozijnsenlaan, Barneveld) Cozijnsenlaan, Barneveld Vraagprijs € 309.000 Verkoopprijs € 314.000
 • Foto van een aangekochte woning (Meeuwenveenseweg, Voorthuizen) Meeuwenveenseweg, Voorthuizen Vraagprijs € 750.000 Verkoopprijs € 707.500 Verschil € 42.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 6% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Gersteland, Barneveld) Gersteland, Barneveld Vraagprijs € 598.000 Verkoopprijs € 567.500 Verschil € 30.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Violenstraat, Barneveld) Violenstraat, Barneveld Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 195.000 Verschil € 30.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 13% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Reinaerdshof, Barneveld) Reinaerdshof, Barneveld Vraagprijs € 215.000 Verkoopprijs € 185.000 Verschil € 30.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 14% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Meilanden, Barneveld) Meilanden, Barneveld Vraagprijs € 239.000 Verkoopprijs € 231.000 Verschil € 8.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in De Glind? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in De Glind.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen