Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in De Bilt

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in De Bilt?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander hoe belangrijk een goede timing, een juist bod en de gunfactor zijn om een populaire woning te bemachtigen. De aankoop van jouw droomwoning in De Bilt kun je daarom met een gerust hart aan de aankoopmakelaars van Libero Aankoop overlaten.

Kosten aankoopmakelaar De Bilt

De kosten van een aankoopmakelaar in De Bilt bestaan uit twee delen:

 • Een vast laag tarief van € 1.995,- voor de aankoopbegeleiding
 • Een variabel tarief dat je alleen betaalt als Libero Aankoop jouw woning onder de vraagprijs aankoopt.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Bieden boven de vraagprijs is in De Bilt is steeds vaker aan de orde van de dag. Als een van de vele geïnteresseerden wil jij natuurlijk ook kans maken op de woning van je dromen. Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is dan van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat je met onze aankoopmakelaars maar liefst drie keer zoveel kans maakt dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

430 woningkopers geholpen in september
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in De Bilt

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in De Bilt. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in De Bilt
 • Foto van een aangekochte woning (Purpervlinder, Bilthoven) Purpervlinder, Bilthoven Vraagprijs € 399.500 Verkoopprijs € 399.500
 • Foto van een aangekochte woning (Burgemeester De Withstraat, De Bilt) Burgemeester De Withstraat, De Bilt Vraagprijs € 450.000 Verkoopprijs € 461.006
 • Foto van een aangekochte woning (Hessenweg, De Bilt) Hessenweg, De Bilt Vraagprijs € 319.000 Verkoopprijs € 310.000 Verschil € 9.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Apollovlinder, Bilthoven) Apollovlinder, Bilthoven Vraagprijs € 485.000 Verkoopprijs € 480.000 Verschil € 5.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in De Bilt? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in De Bilt.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 631 beoordelingen