Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Coevorden

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Coevorden?

Coevorden, de gemeente die bestaat uit een stad en 28 authentieke brinkdorpen en uitgestrekte veendorpen. Een gemeente waar je rust, ruimte, een prachtige natuur en een rijke historie vindt. Coevorden was vroeger een van de belangrijkste vestingsteden van het land en is de oudste stad van Drenthe.

Heb je een woning op het oog in de gemeente Coevorden? Dan breekt er een spannende tijd aan. Libero Aankoop staat je graag bij om de laagste prijs voor jouw droomwoning in Coevorden te achterhalen. 

 

Libero Aankoop in Coevorden

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt worden de volgende stappen doorlopen:

  1. Er wordt direct contact gezocht met de verkopend makelaar, dit om te voorkomen dat een ander er met de woning vandoor gaat;
  2. Daarna voeren wij een aankoopscan uit. Zie je na de aankoopscan af van onze service? Dan betaal je ons uiteraard niets;
  3. Wil je dat wij onze werkzaamheden voort zetten, dan schakelen wij een bouwkundige uit (de omgeving van) Coevorden in. Deze bouwkundige doorloopt samen met jou de woning voor een mondelinge meeloopkeuring;
  4. Na de onderhandelingen zal een erkend taxateur uit (de omgeving van) Coevorden worden ingeschakeld. Deze zal een taxatierapport voor je opstellen, het rapport heb je nodig om een hypotheek te krijgen;
  5. Daarna zullen wij het koopcontract voor jou controleren en begeleiden wij je naar de notaris, tot aan de sleuteloverdracht.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

De kosten van Libero Aankoop

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Koop jouw droomwoning ook voor de bodemprijs, schakel Libero Aankoop in! Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 631 beoordelingen