Succesvol een huis kopen in Bussum?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar in Bussum nodig?

Bussum, een gemeente die onlosmakend verbonden is aan de televisie. Een gemeente waar vele grote kunstenaars zich hebben gevestigd in de geschiedenis. Heb je jouw droomwoning gevonden in deze televisie gemeente? Of heb je een plekje tussen de kunstenaars gevonden? Aarzel niet om Libero Aankoop in te schakelen! Dankzij onze messcherpe onderhandelingen weet je zeker dat je de absolute bodemprijs voor jouw droomwoning betaalt! 

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video 

De voordelen van Libero Aankoop

 • Je ontvangt een aankoopscan;
 • Wij doen ons uiterste best om de bodemprijs te achterhalen;
 • Je krijgt begeleiding op zowel bouwkundig als juridisch vlak;
 • Wij richten ons uitsluitend op de aankoop van woningen;
 • Je krijgt volledige begeleiding, van begin tot eind.

Aankoopmakelaar Bussum op basis van no cure, no pay

Is er een woning in Bussum dat jouw interesse heeft gewekt? En wil je deze aankopen voor een zo laag mogelijke prijs? Wij gaan graag voor je aan de slag.

Naast onze messcherpe onderhandelingen bestaat onze service uit juridische en bouwkundige begeleiding. Voor deze begeleiding worden er diverse specialisten uit Bussum ingeschakeld.

Wij voeren een aankoopscan uit, besluit je daarna om van de koop af te zien? Dan betaal je ons niets.

Hoe werkt Libero Aankoop

 1. Je hebt een woning op het oog die je wellicht zou willen aankopen. Wij voeren een aankoopscan uit, dit houdt in dat wij starten met de onderhandelingen met de verkopende partij;
 2. Wil je na deze aankoopscan de aankoop doorzetten? Dan schakelen wij twee specialisten voor je in: een bouwkundig specialist en een taxateur. Informatie die vrijkomt geven zij aan ons door;
 3. De informatie die hieruit vrijkomt wordt uiteraard meegenomen in het verdere proces. In sommige gevallen is deze informatie uitermate geschikt om de onderhandelingen open te breken. Je wordt op de hoogte gehouden van iedere stap;
 4. Wanneer beide partijen een prijs overeengekomen zijn controleren wij voor jou de koopakte en begeleiden je naar de notaris.

Je kunt voor een uitgebreid overzicht terecht op de pagina 'werkwijze'.

Onze aankoopmakelaar is een ervaren en succesvolle onderhandelaar en zal voor jou de onderhandelingen in Bussum uitvoeren. Er worden tevens twee andere specialisten voor je ingeschakeld:

 • Een erkend taxateur die de waarde van de woning taxeert;
 • Een bouwkundig specialist inspecteert de woning op technische aspecten.

De kosten voor Libero Aankoop in Bussum

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.695,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Wil je gebruik maken van onze service? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je aAl een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 581 beoordelingen