Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Bunschoten

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Bunschoten?

In het midden van het land, direct aan de snelweg en aan het randmeer ligt de gemeente Bunschoten. Een gemeente met een goed voorzieningenniveau, volop mogelijkheden voor iedere inwoner en traditionele klederdrachten. Een prachtige gemeente om te wonen.

Heb je een woning op het oog in de gemeente Bunschoten? Dan volgt een spannende tijd met veel onzekerheden en natuurlijk de onderhandelingen over de prijs. Libero Aankoop staat je graag bij in deze tijd en voert de onderhandelingen voor je. Zo weet je zeker dat je de laagste prijs betaalt voor de woning van jouw dromen. 

 

Waarom Libero Aankoop inschakelen?

Het inschakelen van Libero Aankoop biedt je vele voordelen:

  • Gratis aankoopscan;
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit;
  • 24-uurs helpdesk;
  • De meest complete service;
  • Bouwkundige meeloopkeuring en taxatie inbegrepen;
  • Juridische controle van de koopakte en advies ten aanzien van notaris;
  • Begeleiding tot en met de notaris. 

Hoe werkt Libero Aankoop in Bunschoten?

Wanneer je ons in wilt schakelen, voeren wij eerst een aankoopscan voor je uit. Aan de hand van deze scan brengen we een bod uit of starten we met de onderhandeling om uit te zoeken wat de absolute bodemprijs is. Wordt je bod geaccepteerd of bevalt de bodemprijs? Dan kunnen we de aankoop doorzetten. Is dit niet het geval dan kun je stoppen zonder dat wij kosten in rekening brengen voor het geleverde werk.
Zet je de aankoop door? Dan schakelen we een taxateur en een bouwkundig specialist voor je in en controleren we de koopakte en de offerte van de notaris. Vervolgens begeleiden we je naar de notaris, waar de aankoop van de woning definitief wordt gemaakt.

Het tarief van Libero Aankoop

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Wil je gebruik maken van onze service? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen