Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Broekhuizen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 600 andere woningkopers voor afgelopen februari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Broekhuizen?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Doordat wij al vele aankopen hebben gerealiseerd, weten wij hoe de woningmarkt werkt. Deze kennis en expertise zetten wij ook graag in voor de aankoop van jouw woning in Broekhuizen.

Kosten aankoopmakelaar Broekhuizen

Een aankoopmakelaar in Broekhuizen kost € 1.995,-. Voor dit bedrag ben je verzekerd van messcherpe onderhandelingen, krijg je een gevalideerd taxatierapport, een bouwkundige meeloopkeuring en controle van de koopakte. Als Libero Aankoop tot onder de vraagprijs onderhandelt, betaal je ons een percentage van het onderhandelingsresultaat als extra.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Een droomhuis vinden in Broekhuizen is één. Eigenaar worden van die woning is in veel gevallen een heel ander verhaal. Vaak ben je niet de enige geïnteresseerde in de woning in Broekhuizen en moet je opboksen tegen vele andere liefhebbers. Dit vraagt om een speciale aanpak. Wil jij kans maken op jouw droomwoning en niets aan het lot overlaten? Schakel dan een van onze aankoopmakelaars in Broekhuizen in. 

600 woningkopers geholpen in februari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Broekhuizen

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Broekhuizen. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Meppel
 • Foto van een aangekochte woning (M A de Ruyterstraat, Meppel) M A de Ruyterstraat, Meppel Vraagprijs € 190.000 Verkoopprijs € 194.000
 • Foto van een aangekochte woning (Donker Curtiusstraat, Meppel) Donker Curtiusstraat, Meppel Vraagprijs € 179.000 Verkoopprijs € 179.000
 • Foto van een aangekochte woning (Luzernevlinder, Meppel) Luzernevlinder, Meppel Vraagprijs € 449.000 Verkoopprijs € 430.000 Verschil € 19.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Cort van der Lindenstraat, Meppel) Cort van der Lindenstraat, Meppel Vraagprijs € 150.000 Verkoopprijs € 142.500 Verschil € 7.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Roerdomp, Meppel) Roerdomp, Meppel Vraagprijs € 249.000 Verkoopprijs € 245.000 Verschil € 4.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Rammersveld, Meppel) Rammersveld, Meppel Vraagprijs € 175.000 Verkoopprijs € 172.000 Verschil € 3.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Broekhuizen? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Broekhuizen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen