Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Vandaag om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Britswert

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 600 andere woningkopers voor afgelopen februari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Britswert?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomwoning dan wanneer je dit zelf doet. Door de jarenlange ervaring en de expertise weten onze aankoopmakelaars wat ze op welk moment moeten doen!

Kosten aankoopmakelaar Britswert

Libero Aankoop verdeelt de kosten in twee delen. Allereerst hebben wij het vaste lage tarief van € 1.995,-. Hiervoor krijg je aankoopbegeleiding, een taxateur, een bouwkundige meeloopkeuring en juridische controle van de koopakte. Libero Aankoop begeleidt jou tot aan de notaris. Daarnaast hanteren wij een prestatietarief. Als wij tot onder de vraagprijs onderhandelen, betaal je ons bovenop het vaste tarief een percentage van het onderhandelingsresultaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Bieden boven de vraagprijs is in Britswert is steeds vaker aan de orde van de dag. Als een van de vele geïnteresseerden wil jij natuurlijk ook kans maken op de woning van je dromen. Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is dan van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat je met onze aankoopmakelaars maar liefst drie keer zoveel kans maakt dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

600 woningkopers geholpen in februari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Britswert

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Britswert. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Súdwest-Fryslân
 • Foto van een aangekochte woning (Boegspriet, Sneek) Boegspriet, Sneek Vraagprijs € 289.500 Verkoopprijs € 289.500
 • Foto van een aangekochte woning (Gysbert Japiksstraat, Sneek) Gysbert Japiksstraat, Sneek Vraagprijs € 125.000 Verkoopprijs € 127.000
 • Foto van een aangekochte woning (Hid Heroplantsoen, Bolsward) Hid Heroplantsoen, Bolsward Vraagprijs € 279.000 Verkoopprijs € 272.000 Verschil € 7.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Koarnleane, Nijland) Koarnleane, Nijland Vraagprijs € 375.000 Verkoopprijs € 335.000 Verschil € 40.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 11% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hegewei, Hemelum) Hegewei, Hemelum Vraagprijs € 195.000 Verkoopprijs € 118.000 Verschil € 77.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 39% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Kielstraat, Sneek) Kielstraat, Sneek Vraagprijs € 99.000 Verkoopprijs € 90.000 Verschil € 9.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 9% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Britswert? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Britswert.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen