Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 3 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Breda

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 400 andere woningkopers voor afgelopen april.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Razendsnel handelen
  • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar Breda: Gegarandeerd de laagste prijs!

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomwoning dan wanneer je dit zelf doet. Door de jarenlange ervaring en de expertise weten onze aankoopmakelaars wat ze op welk moment moeten doen! Een huis zoeken wordt een stuk leuker met Libero Aankoop!

Kosten aankoopmakelaar Breda

Wij als aankoopmakelaar in Breda kosten € 1.695,-. Voor dit bedrag ben je verzekerd van onbeperkte biedingen, krijg je advies over een bouwkundige keuring, helpen we je bij het vinden van een taxateur en notaris en controleren we de koopakte. De kosten van de aankoopmakelaar staan bij ons dus altijd vast, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Neem vrijblijvend contact op

Huis kopen in Breda? Zo werkt Libero Aankoop

Het hebben van een aankoopmakelaar in regio Breda vergroot in vele gevallen jouw gunfactor. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop drie keer meer kans maakt op een woning dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring. Ook belangrijk om te delen is dat we pas betaald worden op het moment dat we een woning hebben gevonden voor jou. Dit houdt in dat het risico bij ons ligt waardoor het laagdrempelig is om in te stappen als je een huis kopen gaat! Bieden op een huis doen we nooit zonder jou toestemming.

Waarom een aankoopmakelaar in Breda nodig is?

In juni 2023 werden er in Brabant maar liefst 1147 woningen verkocht.* Hiervan werden 10,42% van de aangekochte huizen overboden. Als je een huis kopen gaat wil je natuurlijk niet te veel betalen en op de hoogte zijn van de laatste trends. Indien je niet over de juiste informatie beschikt en of het juist netwerk hebt zul je hierdoor minder snel aan jou droomwoning komen... Wij als aankoopmakelaar in regio Breda en omgeving weten de laatste trends van de huizenmarkt waardoor je de kans op een woning enorm vergroot! Meer weten? Neem dan contact op en we helpen je direct op weg! Of bel ons op: 088 - 430 3022. 

* bron: huizenzoeker.nl 

De aankoopbegeleiding bij de aankoop van jouw woning in Breda

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk te laten op de bouwkundige staat, energielabel en goede juridische afspraken te maken. We begrijpen doordat je hier niet elke dag mee bezig bent dat dit nieuw of onbekend kan zijn waardoor dit risico's met zich mee brengt. Hoe los je bijvoorbeeld verborgen gebreken op en hoe zorg je dat jou bod echt aankomt bij de verkopende partij zonder te overbieden? Als aankoopmakelaar in Breda kennen hebben jarenlange ervaring waardoor we precies weten hoe we dit op de beste manier kunnen aanpakken voor een woning die bij jou past. Benieuwd hoe we dit doen? Neem dan contact op. Dit kan per mail of telefonisch. 

Op zoek naar een aankoopmakelaar in een andere plaats? Libero Aankoop is werkzaam in heel Nederland.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 801 beoordelingen