Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 9 maart om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Brandwijk

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 600 andere woningkopers voor afgelopen februari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Brandwijk?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Libero Aankoop is de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Onze aankoopmakelaars hebben veel ervaring met het aankopen van populaire woningen en dat komt uiteraard goed van pas voor de aankoop van jouw woning in Brandwijk.

Kosten aankoopmakelaar Brandwijk

Een aankoopmakelaar in Brandwijk kost € 1.995,-. Voor dit bedrag ben je verzekerd van messcherpe onderhandelingen, krijg je een gevalideerd taxatierapport, een bouwkundige meeloopkeuring en controle van de koopakte. Als Libero Aankoop tot onder de vraagprijs onderhandelt, betaal je ons een percentage van het onderhandelingsresultaat als extra.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Bieden boven de vraagprijs is in Brandwijk is steeds vaker aan de orde van de dag. Als een van de vele geïnteresseerden wil jij natuurlijk ook kans maken op de woning van je dromen. Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is dan van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat je met onze aankoopmakelaars maar liefst drie keer zoveel kans maakt dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

600 woningkopers geholpen in februari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Brandwijk

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Brandwijk. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Molenlanden
 • Foto van een aangekochte woning (Neerpolderseweg, Giessenburg) Neerpolderseweg, Giessenburg Vraagprijs € 135.000 Verkoopprijs € 125.000 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 7% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Vuurkruidstraat, Nieuwpoort) Vuurkruidstraat, Nieuwpoort Vraagprijs € 585.000 Verkoopprijs € 547.500 Verschil € 37.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 6% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Lekdijk, Nieuw-Lekkerland) Lekdijk, Nieuw-Lekkerland Vraagprijs € 500.000 Verkoopprijs € 485.000 Verschil € 15.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Waldhoornstraat, Arkel) Waldhoornstraat, Arkel Vraagprijs € 350.000 Verkoopprijs € 335.000 Verschil € 15.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Beatrixweg, Kinderdijk) Beatrixweg, Kinderdijk Vraagprijs € 244.000 Verkoopprijs € 237.500 Verschil € 6.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Schoolstraat, Nieuwpoort) Schoolstraat, Nieuwpoort Vraagprijs € 159.000 Verkoopprijs € 155.000 Verschil € 4.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Brandwijk? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Brandwijk.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen