Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Borne

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Borne?

Wil je wonen in het hart van Twente? Kijk dan eens naar een woning in Borne (ook wel Boorn genoemd). De kracht van Borne zit in de kwaliteit, korte lijnen en het goede contact met de burger. In Borne wordt aandacht besteed aan maatschappelijke ontwikkeling en wederzijdse betrokkenheid. Heb je een woning op het oog in het prachtige Borne en wil je deze woning voor de laagste prijs aankopen? Schakel dan Libero Aankoop in.

De voordelen van Libero Aankoop in Borne

Vrijblijvend contact opnemen

Onze werkwijze

Wanneer je Libero Aankoop in Borne inschakelt doorlopen wij samen met jou de volgende stappen:

  1. Wij voeren eerst een aankoopscan uit, hierna geef je aan of wij onze werkzaamheden door kunnen zetten of dat je af wilt zien van onze service;
  2. Mogen wij onze werkzaamheden voortzetten? Dan zetten wij twee specialisten voor jou in. Dit zijn een bouwkundig specialist en een erkend taxateur uit (de omgeving van) Borne;
  3. Je wordt op de hoogte gehouden van iedere stap die wij nemen;
  4. Onze service stopt niet als wij de bodemprijs van de woning in Borne hebben bereikt. Wij helpen je ook bij de controle van de koopakte en wij begeleiden je naar de notaris. Je geniet van de meest complete service!

Tarief

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Ook de bodemprijs betalen voor de woning van jouw dromen in Borne? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op met Libero Aankoop. 

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 631 beoordelingen