Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Boornbergum

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 600 andere woningkopers voor afgelopen februari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Boornbergum?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander hoe belangrijk een goede timing, een juist bod en de gunfactor zijn om een populaire woning te bemachtigen. De aankoop van jouw droomwoning in Boornbergum kun je daarom met een gerust hart aan de aankoopmakelaars van Libero Aankoop overlaten.

Kosten aankoopmakelaar Boornbergum

Een aankoopmakelaar in Boornbergum kost € 1.995,-. Voor dit bedrag ben je verzekerd van messcherpe onderhandelingen, krijg je een gevalideerd taxatierapport, een bouwkundige meeloopkeuring en controle van de koopakte. Als Libero Aankoop tot onder de vraagprijs onderhandelt, betaal je ons een percentage van het onderhandelingsresultaat als extra.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

In Boornbergum is het in de meeste gevallen zo dat er vele geïnteresseerden zijn voor een woning. De verkopende partij organiseert dan vaak een inschrijving, wat veelal leidt tot het overbieden van de vraagprijs. Toch is het niet vanzelfsprekend dat de hoogste bieder ook automatisch de gelukkige is. De gunfactor speelt namelijk ook een grote rol. Het hebben van een aankoopmakelaar in Boornbergum vergroot in vele gevallen jouw gunfactor. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop drie keer meer kans maakt op een woning dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

600 woningkopers geholpen in februari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Boornbergum

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Boornbergum. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Smallingerland
 • Foto van een aangekochte woning (Ame, Drachten) Ame, Drachten Vraagprijs € 189.500 Verkoopprijs € 187.000 Verschil € 2.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Grootzand, Drachten) Grootzand, Drachten Vraagprijs € 229.000 Verkoopprijs € 229.000
 • Foto van een aangekochte woning (Stal, Drachten) Stal, Drachten Vraagprijs € 137.500 Verkoopprijs € 133.750 Verschil € 3.750 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hagewyk, Drachten) Hagewyk, Drachten Vraagprijs € 159.000 Verkoopprijs € 155.000 Verschil € 4.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (De Twee Gebroeders, Drachten) De Twee Gebroeders, Drachten Vraagprijs € 159.000 Verkoopprijs € 150.000 Verschil € 9.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 6% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Martena, Drachten) Martena, Drachten Vraagprijs € 198.000 Verkoopprijs € 188.000 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Boornbergum? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Boornbergum.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen