Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Bloemendaal

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Bloemendaal?

Bloemendaal is een prachtige gemeente waar je uitstekend kunt genieten van de zee. Ook kun je in Bloemendaal heel goed genieten van de verschillende rijksmonumenten. Heb je in deze gemeente aan zee jouw droomwoning gevonden? Aarzel dan niet om Libero Aankoop in te schakelen! Wij zorgen er voor dat je niet meer betaalt dan de absolute bodemprijs!

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

Vrijblijvend advies aanvragen

De meest complete service in Bloemendaal

Als grootste aankoopmakelaar van Nederland bieden wij jou de meest complete service. Je profiteert daarbij van vele voordelen:

  • Drie deskundigen in plaats van één aankoopmakelaar;
  • Enkel aankoopmakelaar;
  • No cure, no pay;
  • Courtage gebaseerd op prestatie;
  • Snel en goed bereikbaar.

Onze werkwijze in Bloemendaal

Je hebt Libero Aankoop ingeschakeld. En dan? Hieronder leggen wij kort uit wat Libero Aankoop voor jou doet. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen bij de uitgebreide werkwijze. 

Wanneer je ons in wilt schakelen, voeren wij eerst een aankoopscan voor je uit. Aan de hand van deze scan brengen we een bod uit of starten we met de onderhandeling om uit te zoeken wat de absolute bodemprijs is. Wordt je bod geaccepteerd of bevalt de bodemprijs? Dan kunnen we de aankoop doorzetten. Is dit niet het geval dan kun je stoppen zonder dat wij kosten in rekening brengen voor het geleverde werk.
Zet je de aankoop door? Dan schakelen we een taxateur en een bouwkundig specialist voor je in en controleren we de koopakte en de offerte van de notaris. Vervolgens begeleiden we je naar de notaris, waar de aankoop van de woning definitief wordt gemaakt.

De kosten voor Libero Aankoop

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen