Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Vandaag om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Blesdijke

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 240 andere woningkopers voor afgelopen december.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in Blesdijke?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Libero Aankoop is de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Onze aankoopmakelaars hebben veel ervaring met het aankopen van populaire woningen en dat komt uiteraard goed van pas voor de aankoop van jouw woning in Blesdijke.

Kosten aankoopmakelaar Blesdijke

Een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kost €1.249,-. Hiervoor krijg je onbeperkte aankoopbegeleiding, advies over een bouwkundige keuring, hulp bij het vinden van een taxateur en notaris en juridische controle van de koopakte. Libero Aankoop begeleidt jou tot aan de notaris.

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Wij staan voor je klaar om een bod uit te brengen met de daarbij behorende voorwaarden. Daarnaast helpen wij jou met de taxatie, bouwkundige meeloopkeuring en de juridische controle van het koopcontract. We weten dat snel handelen van groot belang is. Dit is voor onze aankoopmakelaars geen enkel probleem. Als het nodig is, brengen wij al binnen een paar uur een bod voor je uit. We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

240 woningkopers geholpen in december
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Blesdijke

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Blesdijke. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Weststellingwerf
 • Foto van een aangekochte woning (Nieuweweg, Noordwolde) Nieuweweg, Noordwolde Vraagprijs € 510.000 Verkoopprijs € 575.000
 • Foto van een aangekochte woning (Spoorlaan, De Blesse) Spoorlaan, De Blesse Vraagprijs € 325.000 Verkoopprijs € 294.000 Verschil € 31.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 10% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Paulus Potterstraat, Wolvega) Paulus Potterstraat, Wolvega Vraagprijs € 224.600 Verkoopprijs € 210.000 Verschil € 14.600 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 7% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Aurelia, Wolvega) Aurelia, Wolvega Vraagprijs € 319.000 Verkoopprijs € 295.000 Verschil € 24.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 8% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Nieuwe weg, Noordwolde) Nieuwe weg, Noordwolde Vraagprijs € 298.000 Verkoopprijs € 285.000 Verschil € 13.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Blesdijke? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Blesdijke.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 717 beoordelingen