Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Maandag 19 april om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Beverwijk

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 620 andere woningkopers voor afgelopen maart.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • All-in tarief € 1.995,-

Aankoopmakelaar gezocht in Beverwijk?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Doordat wij al vele aankopen hebben gerealiseerd, weten wij hoe de woningmarkt werkt. Deze kennis en expertise zetten wij ook graag in voor de aankoop van jouw woning in Beverwijk.

Kosten aankoopmakelaar Beverwijk

De kosten van een aankoopmakelaar in Beverwijk bestaan uit twee delen:

 • Een vast laag tarief van € 1.995,- voor de aankoopbegeleiding
 • Een variabel tarief dat je alleen betaalt als Libero Aankoop jouw woning onder de vraagprijs aankoopt.
Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

In Beverwijk is het in de meeste gevallen zo dat er vele geïnteresseerden zijn voor een woning. De verkopende partij organiseert dan vaak een inschrijving, wat veelal leidt tot het overbieden van de vraagprijs. Toch is het niet vanzelfsprekend dat de hoogste bieder ook automatisch de gelukkige is. De gunfactor speelt namelijk ook een grote rol. Het hebben van een aankoopmakelaar in Beverwijk vergroot in vele gevallen jouw gunfactor. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop drie keer meer kans maakt op een woning dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

620 woningkopers geholpen in maart
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • All-in tarief van € 1.995,-
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Beverwijk

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Beverwijk. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Beverwijk
 • Foto van een aangekochte woning (Catharina-Amaliahof, Beverwijk) Catharina-Amaliahof, Beverwijk Vraagprijs € 200.000 Verkoopprijs € 221.375
 • Foto van een aangekochte woning (Hillegonda Lijesenstraat, Beverwijk) Hillegonda Lijesenstraat, Beverwijk Vraagprijs € 275.000 Verkoopprijs € 306.000
 • Foto van een aangekochte woning (Touwslagerstraat, Beverwijk) Touwslagerstraat, Beverwijk Vraagprijs € 275.000 Verkoopprijs € 275.000
 • Foto van een aangekochte woning (Kuikensweg, Beverwijk) Kuikensweg, Beverwijk Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 210.500 Verschil € 14.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 6% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hendrik Burgerstraat, Beverwijk) Hendrik Burgerstraat, Beverwijk Vraagprijs € 350.000 Verkoopprijs € 360.000
 • Foto van een aangekochte woning (Grote Houtweg, Beverwijk) Grote Houtweg, Beverwijk Vraagprijs € 175.000 Verkoopprijs € 179.000

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Beverwijk? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Beverwijk.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 671 beoordelingen