Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Berkelland

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Berkelland?

Wil je dichtbij de Duitse grens wonen en genieten van mooie natuur en de rivier de Berkel? Dan is wonen in Berkelland iets voor jou. Heb je al een woning gevonden in Berkelland? Wanneer je Libero Aankoop inschakelt voor onderhandelingen betaal je altijd de laagste prijs voor de woning van jouw dromen. 

Libero Aankoop in Berkelland

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt worden de volgende stappen doorlopen:

  1. Er wordt direct contact gezocht met de verkopend makelaar, dit om te voorkomen dat een ander er met de woning vandoor gaat;
  2. Daarna voeren wij een aankoopscan uit. Zie je na de aankoopscan af van onze service? Dan betaal je ons uiteraard niets;
  3. Wil je dat wij onze werkzaamheden voort zetten, dan schakelen wij een bouwkundige uit (de omgeving van) Berkelland in. Deze bouwkundige doorloopt samen met jou de woning voor een mondelinge meeloopkeuring;
  4. Vervolgens kunnen een erkende taxateur uit (de omgeving van) Berkelland voor je inschakelen. Deze zal een taxatierapport voor je opstellen, het rapport heb je nodig om een hypotheek te krijgen;
  5. Daarna zullen wij het koopcontract voor jou controleren en begeleiden wij je naar de notaris, tot aan de sleuteloverdracht.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

De kosten van Libero Aankoop

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Koop jouw droomwoning ook voor de bodemprijs, schakel Libero Aankoop in! Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een adviesgesprek!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen