Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Bergen (L)

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Bergen?

Wil je een woning kopen in Bergen? Aarzel dan niet om Libero Aankoop in te schakelen. Met messcherpe onderhandelingen en volledige aankoopbegeleiding kan Libero Aankoop jou de meest complete service bieden op het gebied van de aankoop van jouw droomwoning.

De werkwijze van Libero Aankoop

Wanneer je Libero inschakelt voor de aankoop van een woning in Bergen worden de volgende zes stappen met je doorlopen:

  1. Direct contact;
  2. Gratis aankoopscan door onze makelaar;
  3. Inschakelen van een lokale bouwkundige;
  4. Inschakelen van een lokale erkende taxateur;
  5. Controle van het koopcontract;
  6. Begeleiding tot de notaris.

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Ook Libero Aankoop inschakelen voor messcherpe onderhandelingen? Vul dan nu ons aanvraagformulier in, Libero Aankoop neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen