Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Vandaag om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Bergambacht

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 600 andere woningkopers voor afgelopen februari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Bergambacht?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander hoe belangrijk een goede timing, een juist bod en de gunfactor zijn om een populaire woning te bemachtigen. De aankoop van jouw droomwoning in Bergambacht kun je daarom met een gerust hart aan de aankoopmakelaars van Libero Aankoop overlaten.

Kosten aankoopmakelaar Bergambacht

Wat kost een aankoopmakelaar in Bergambacht? Libero Aankoop hanteert het volgende tarief:

 • Een vast tarief voor de aankoopbegeleiding van € 1.995,-.
 • Een variabel tarief voor als we onderhandelen tot onder de vraagprijs.

Als het ons niet lukt om tot onder de vraagprijs te onderhandelen, betaal je ons alleen het vaste tarief. Lukt het ons wel? Dan betaal je ons naast het vaste tarief een percentage van het onderhandelingsresultaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Een droomhuis vinden in Bergambacht is één. Eigenaar worden van die woning is in veel gevallen een heel ander verhaal. Vaak ben je niet de enige geïnteresseerde in de woning in Bergambacht en moet je opboksen tegen vele andere liefhebbers. Dit vraagt om een speciale aanpak. Wil jij kans maken op jouw droomwoning en niets aan het lot overlaten? Schakel dan een van onze aankoopmakelaars in Bergambacht in. 

600 woningkopers geholpen in februari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Bergambacht

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Bergambacht. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Krimpenerwaard
 • Foto van een aangekochte woning (Mesdagstraat, Stolwijk) Mesdagstraat, Stolwijk Vraagprijs € 275.000 Verkoopprijs € 280.500
 • Foto van een aangekochte woning (De Eendracht, Krimpen aan de Lek) De Eendracht, Krimpen aan de Lek Vraagprijs € 400.000 Verkoopprijs € 410.000
 • Foto van een aangekochte woning (IJsseldijk-Noord, Ouderkerk aan den IJssel) IJsseldijk-Noord, Ouderkerk aan den IJssel Vraagprijs € 169.000 Verkoopprijs € 160.000 Verschil € 9.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Gaspeldoorn, Bergambacht) Gaspeldoorn, Bergambacht Vraagprijs € 189.000 Verkoopprijs € 182.000 Verschil € 7.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Madame Curiehof, Schoonhoven) Madame Curiehof, Schoonhoven Vraagprijs € 249.000 Verkoopprijs € 248.000 Verschil € 1.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 0% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Stevinstraat, Schoonhoven) Stevinstraat, Schoonhoven Vraagprijs € 202.500 Verkoopprijs € 195.000 Verschil € 7.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Bergambacht? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Bergambacht.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen