Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Beemster

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar in Beemster gezocht?

Wonen in Beemster betekent wonen in een gemeente met de status van 'werelderfgoed'. De gemeente kreeg deze status vanwege de unieke verkaveling en vanwege het uitzonderlijke voorbeeld van een door de mens geschapen architectonisch ensemble en landschap. Wil je een huis kopen in Beemster? Dan gaan daar vaak onderhandelingen aan vooraf. Voor messcherpe onderhandelingen moet je bij Libero Aankoop zijn. Deze weet voor jou de bodemprijs voor de woning in Beemster te achterhalen! 

 

De meest complete service

Om je de meest complete service te kunnen bieden worden er meerdere specialisten ingezet. Zo zal de waarde van de woning zal worden getaxeerd door een erkend taxateur uit de omgeving Beemster en zal een bouwkundig specialist zal de woning inspecteren op technische aspecten.

  • Voordat de samenwerking van start gaat, bieden wij je een aankoopscan;
  • De laagste prijs weten wij te achterhalen;
  • Wij begeleiden op juridisch vlak en schakelen een bouwkundige en taxateur voor je in;
  • Omdat wij ons uitsluitend richten op de aankoop van woningen, hebben wij geen dubbele belangen;
  • Wij bieden volledige begeleiding; iedere stap nemen wij samen.  

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

De kosten van Libero Aankoop

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Ook de bodemprijs betalen voor jouw droomwoning in Beemster? Schakel dan nu Libero Aankoop in!
Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen