Succesvol een huis kopen in Beek?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • 8,8

Aankoopmakelaar gezocht in Beek?

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video
Wil je een woning kopen in Beek? Dan doet je er goed aan om Libero Aankoop in te schakelen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je de absolute bodemprijs betaald voor de woning. Wij voeren namelijk messcherpe onderhandelingen en weten daarmee de laagste prijs van de woning te achterhalen.

Maar Libero Aankoop biedt je nog veel meer voordelen. Zo begeleiden wij je van bezichtiging tot aankoop van de woning. Ook zorgen wij ervoor dat er een plaatselijke bouwkundige wordt ingeschakeld om naar verborgen gebreken te kijken en dat er een taxateur langskomt om de woning te taxeren.

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

De kosten voor Libero Aankoop

Voor onze volledige service betaal je een vast bedrag van € 1248. Daarnaast rekenen wij een prestatietarief van 10% over het behaalde onderhandelingsresultaat. Hiermee ben jij er zeker van dat wij onderhandelen tot we de absolute bodemprijs hebben bereikt. 

Een voorbeeld ter illustratie:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

De absolute bodemprijs betalen? Vul dan nu ons aanvraagformulier in, Libero Aankoop neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Sluiten
Live chat - Online