Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Barendrecht

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar in Barendrecht nodig?

Barendrecht is een gemeente met alle voorzieningen van een grote stad. Maar ook de voordelen van een groene en levendige gemeenschap zijn aanwezig. Daarnaast is Barendrecht een goede vestigingsplaats voor bedrijven, waardoor de werkloosheid in Barendrecht relatief laag is. Heb jij jouw droomwoning gevonden in deze gemeente? Schakel nu Libero Aankoop in!

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video 

De voordelen van Libero Aankoop

 • Wij bieden je een aankoopscan;
 • Wij doen ons uiterste best om de bodemprijs te achterhalen;
 • Naast messcherpe onderhandelingen begeleiden wij je ook op bouwkundig en juridisch vlak;
 • Wij richten ons uitsluitend op de aankoop van woningen, geen dubbele belangen dus;
 • Wij bieden je volledige begeleiding, van begin tot eind.

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

Aankoopmakelaar Barendrecht op basis van no cure, no pay

Een woning in Barendrecht heeft jouw interesse gewekt en je wilt deze aankopen voor een zo laag mogelijke prijs? Wij gaan graag voor jou aan de slag.

Naast onze messcherpe onderhandelingen bestaat onze service uit juridische en bouwkundige begeleiding. Diverse specialisten uit Barendrecht worden daarvoor ingeschakeld.

Wij voeren een aankoopscan voor je uit, besluit je daarna om van de koop af te zien? Dan betaalt je ons niets.

Hoe werkt het

 1. Je hebt een woning op het oog die je wellicht zou willen aankopen. Wij voeren voor jou een aankoopscan uit, dit houdt in dat wij starten met de onderhandelingen met de verkopende partij;
 2. Wil je na deze aankoopscan de aankoop doorzetten? Dan schakelen wij indien gewenst twee specialisten voor je in: een bouwkundig specialist en taxateur. Informatie die vrijkomt geven zij aan ons door;
 3. De informatie die hieruit vrijkomt wordt uiteraard meegenomen in het verdere proces. In sommige gevallen is deze informatie uitermate geschikt om de onderhandelingen open te breken. Je wordt op de hoogte gehouden van iedere stap;
 4. Daarna controleren wij voor jou de koopakte en begeleiden je naar de notaris;

Je kunt voor een uitgebreid overzicht terecht op de pagina 'werkwijze'.

Onze aankoopmakelaar is onze ervaren en succesvolle onderhandelaar en zal voor jou de onderhandelingen in Barendrecht uitvoeren. Er worden tevens twee andere specialisten ingeschakeld voor jou:

 • Een erkend taxateur die de waarde van de woning taxeert;
 • Een bouwkundig specialist inspecteert de woning op technische aspecten.

De kosten voor Libero Aankoop in Barendrecht

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Wil je gebruik maken van onze service? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 625 beoordelingen