Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Vandaag om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Bakkeveen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 620 andere woningkopers voor afgelopen maart.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • All-in tarief € 1.995,-

Aankoopmakelaar gezocht in Bakkeveen?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander hoe belangrijk een goede timing, een juist bod en de gunfactor zijn om een populaire woning te bemachtigen. De aankoop van jouw droomwoning in Bakkeveen kun je daarom met een gerust hart aan de aankoopmakelaars van Libero Aankoop overlaten.

Kosten aankoopmakelaar Bakkeveen

Wat kost een aankoopmakelaar in Bakkeveen? Libero Aankoop hanteert het volgende tarief:

 • Een vast tarief voor de aankoopbegeleiding van € 1.995,-.
 • Een variabel tarief voor als we onderhandelen tot onder de vraagprijs.

Als het ons niet lukt om tot onder de vraagprijs te onderhandelen, betaal je ons alleen het vaste tarief. Lukt het ons wel? Dan betaal je ons naast het vaste tarief een percentage van het onderhandelingsresultaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Een droomhuis vinden in Bakkeveen is één. Eigenaar worden van die woning is in veel gevallen een heel ander verhaal. Vaak ben je niet de enige geïnteresseerde in de woning in Bakkeveen en moet je opboksen tegen vele andere liefhebbers. Dit vraagt om een speciale aanpak. Wil jij kans maken op jouw droomwoning en niets aan het lot overlaten? Schakel dan een van onze aankoopmakelaars in Bakkeveen in. 

620 woningkopers geholpen in maart
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • All-in tarief van € 1.995,-
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Bakkeveen

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Bakkeveen. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Opsterland
 • Foto van een aangekochte woning (Beetsterweg, Beetsterzwaag) Beetsterweg, Beetsterzwaag Vraagprijs € 575.000 Verkoopprijs € 527.500 Verschil € 47.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 8% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hegedyk, Langezwaag) Hegedyk, Langezwaag Vraagprijs € 250.000 Verkoopprijs € 245.000 Verschil € 5.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (De Els, Nij Beets) De Els, Nij Beets Vraagprijs € 259.000 Verkoopprijs € 237.500 Verschil € 21.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 8% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Molenlaan, Beetsterzwaag) Molenlaan, Beetsterzwaag Vraagprijs € 192.000 Verkoopprijs € 189.000 Verschil € 3.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Andryssingel, Hemrik) Andryssingel, Hemrik Vraagprijs € 239.000 Verkoopprijs € 220.000 Verschil € 19.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 8% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Sjoerdlân, Bakkeveen) Sjoerdlân, Bakkeveen Vraagprijs € 138.000 Verkoopprijs € 135.000 Verschil € 3.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Bakkeveen? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Bakkeveen.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 671 beoordelingen