Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 24 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Arnhem

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 310 andere woningkopers voor afgelopen mei.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Razendsnel handelen
  • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar Arnhem: jouw gids naar de perfecte woning

Bij het belangrijkste moment van je leven, namelijk de aankoop van een huis, is deskundige begeleiding essentieel. Wij als toonaangevend aankoopmakelaar in Nederland van Libero aankoop, staan voor je klaar met raad en daad, ook in Arnhem. Met onze expertise in het vinden van de mooiste nieuwe woning, benutten we samen met onze aankoopmakelaars en hun jarenlange ervaring. Zo kun je bij ons met een gerust hart jouw nieuwe huis kopen in Arnhem!

Waarom kies je voor een aankoopmakelaar in Arnhem?

Kiezen voor een aankoopmakelaar in Arnhem biedt aanzienlijke voordelen. In een competitieve vastgoedmarkt zoals Arnhem, kan een deskundige aankoopmakelaar je begeleiden met hun diepgaande kennis van de lokale markt. Ook het beoordelen van de bouwkundige staat of het helpen bij verborgen gebreken bij bestaande bouw is iets waar onze ervaren aankoopmakelaar bij kan helpen of adviseren. Ook hebben we mensen in ons netwerk met een bouwkundige achtergrond. Hun expertise kan je niet alleen helpen om tijd en stress te besparen, maar ook om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kopen van een woning in Arnhem.

Kosten aankoopmakelaar Arnhem

Wat kost een aankoopmakelaar in Arnhem? Libero Aankoop hanteert een vast laag tarief van € 1.695,-. Hiervoor brengen we onbeperkt biedingen voor je uit zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen. Je bent vooraf op de hoogte van de kosten en je komt hierdoor nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Prettig toch?

Stappenplan: Woning Kopen met Aankoopmakelaar in Arnhem

Zoek je naar een gestructureerde aanpak voor het kopen van een woning in Arnhem met de begeleiding van een aankoopmakelaar? In dit stappenplan delen we de essentiële stappen om dit proces soepel te laten verlopen.

  1. Inleidend Gesprek: Kennismaking en Wensen

Bij de start van het proces heb je een inleidend gesprek met de juiste makelaar. Hierin bespreek je jouw woonwensen, budget en voorkeuren. De aankoopmakelaar zal je adviseren en eventuele vragen beantwoorden. Natuurlijk is dit een geheel vrijblijvend gesprek. 

  1. Marktanalyse: Vaststellen van Mogelijkheden

De aankoopmakelaar voert een gedegen marktanalyse uit om geschikte woningen te identificeren die aan jouw criteria voldoen. Hierbij wordt rekening gehouden met de huidige lokale woningmarkt in Arnhem.

  1. Bezichtigingen en Selectie

De aankoopmakelaar plant bezichtigingen voor de geselecteerde woningen. Samen met jou bezoeken ze deze panden en evalueren ze zorgvuldig de sterke en zwakke punten van elke woning.

  1. Onderzoek en Onderhandelingen

Na het vinden van een geschikte woning, begint het onderzoek. De aankoopmakelaar zal de woning grondig analyseren op aspecten zoals bouwkundige staat en juridische zaken. Vervolgens starten de onderhandelingen met de verkopende partij.

  1. Koopovereenkomst en Voorwaarden

Zodra er overeenstemming is bereikt, helpt de aankoopmakelaar bij het opstellen en beoordelen van de koopovereenkomst. Ze zorgen ervoor dat alle voorwaarden correct zijn opgenomen.

   6. Financiële afronding

De aankoopmakelaar van Libero Aankoop helpt jou bij het regelen van de geldzaken van de aankoop. Zoals het aanvragen van de hypotheek, het overmaken van de aanbetaling en het inplannen van de overdracht. 

    7. Overdracht en sleuteloverdracht

De dag van de overdracht breekt aan! Onze aankoopmakelaar is aanwezig om ervoor te zorgen dat alle documenten juist worden ondertekend en dat de sleutels worden overhandigd.

   8. Nazorg

Ook na de aankoop staan we bij Libero Aankoop voor je klaar voor vragen en ondersteuning mocht je dit nodig hebben. 

Schakel Libero aankoop in Arnhem 

Het kopen van een woning met een aankoopmakelaar van Libero zorgt voor een minder stressvol proces. We helpen je bij het vinden van de juiste woning die past bij jouw behoeften en die past in jouw budget. We houden van een open en eerlijke communicatie het hele proces. Geen huis in Arnhem maar liever in een andere plaatst? Ook dan staan we voor je klaar! Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Hieronder een overzicht van de meest populaire plaatsen:

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 804 beoordelingen