Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Arnhem

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Succesvol een huis kopen met een aankoopmakelaar in Arnhem?

Je oog is gevallen op een koopwoning in de prachtige stad Arnhem, de hoofdstad van Gelderland. Uiteraard is jouw wens deze aan te kopen voor een zo laag mogelijke prijs. Daar helpen wij je graag verder bij.

Aankoopmakelaar in Arnhem gezocht?

Snel een aankoopmakelaar in Arnhem nodig? Op het moment dat jij een woning in Arnhem op het oog hebt, moet je snel handelen. Libero Aankoop is aankoopmakelaar in Arnhem, dus weet precies hoe je om moet gaan met dit soort stressvolle situaties. Binnen een dag een bod doen op een woning in Arnhem is voor ons niet vreemd. Libero Aankoop staat als aankoopmakelaar aan jouw kant en onderhandelt de beste prijs voor jou.

Onze aankoopmakelaar werkwijze

Verkopend makelaars werken graag samen met een aankoopmakelaar. Hierdoor creëer je dus vanzelf een grotere gunfactor. Door het inschakelen van Libero Aankoop geniet je nog van meer voordelen, namelijk:

 • Gratis aankoopscan;
 • No cure, no pay. Geen prijsakkoord, geen kosten;
 • Snel handelen doordat we ook in de avonden en weekenden bereikbaar zijn;
 • Enkel aankoopmakelaar, geen dubbele belangen;
 • De bouwkundige meeloopkeuring en taxatie zijn inbegrepen.

Aangekochte woningen in Arnhem

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Arnhem. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Arnhem
 • Foto van een aangekochte woning (Helmondstraat, Arnhem) Helmondstraat, Arnhem Vraagprijs € 185.000 Verkoopprijs € 196.000
 • Foto van een aangekochte woning (Lieshoutstraat, Arnhem) Lieshoutstraat, Arnhem Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 245.250
 • Foto van een aangekochte woning (Laan van de 17e september, Arnhem) Laan van de 17e september, Arnhem Vraagprijs € 895.000 Verkoopprijs € 840.000 Verschil € 55.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 6% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Oudenboschstraat, Arnhem) Oudenboschstraat, Arnhem Vraagprijs € 219.500 Verkoopprijs € 227.000
 • Foto van een aangekochte woning (Keltenveld, Arnhem) Keltenveld, Arnhem Vraagprijs € 525.000 Verkoopprijs € 515.000 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Maagdenpalm, Arnhem) Maagdenpalm, Arnhem Vraagprijs € 350.000 Verkoopprijs € 340.000 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Kosten aankoopmakelaar Arnhem

Bieden boven de vraagprijs is in Arnhem is steeds vaker aan de orde van de dag. Als een van de vele geïnteresseerden wil jij natuurlijk ook kans maken op de woning van je dromen. Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is dan van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat je met onze aankoopmakelaars maar liefst drie keer zoveel kans maakt dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Dit is wat anderen vinden van Libero Aankoop

Veel woningkopers gingen jou al voor. Lees wat zij vonden van Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Arnhem.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Arnhem? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Arnhem.

De allerlaagste prijs betalen voor jouw droomwoning in Arnhem? Schakel dan nu Libero Aankoop in!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen