Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Apeldoorn

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Succesvol een huis kopen met een aankoopmakelaar in Apeldoorn?

Je wilt wonen op de Veluwe en hebt een huis in Apeldoorn gezien dat je graag voor een zo laag mogelijke prijs aan zou willen kopen? Wij helpen je graag bij het aankoopproces.

Aankoopmakelaar in Apeldoorn gezocht?

Snel een aankoopmakelaar in Apeldoorn nodig? Op het moment dat jij een woning in Apeldoorn op het oog hebt, moet je snel handelen. Libero Aankoop is aankoopmakelaar in Apeldoorn, dus weet precies hoe je om moet gaan met dit soort stressvolle situaties. Binnen een dag een bod doen op een woning in Apeldoorn is voor ons niet vreemd. Libero Aankoop staat als aankoopmakelaar aan jouw kant en onderhandelt de beste prijs voor jou.

Onze aankoopmakelaar werkwijze

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt voor de aankoop van jouw droomwoning geniet je van de volgende voordelen:

 • Gratis aankoopscan;
 • No cure, no pay. Geen prijsakkoord, geen kosten;
 • Snel handelen doordat we ook in de avonden en weekenden bereikbaar zijn;
 • Enkel aankoopmakelaar, geen dubbele belangen;
 • De bouwkundige meeloopkeuring en taxatie zijn inbegrepen;
 • De juridische controle van de koopakte worden voor je gedaan;
 • De grootste aankoopmakelaar van Nederland.

Aangekochte woningen in Apeldoorn

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Apeldoorn. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Apeldoorn
 • Foto van een aangekochte woning (Trommelaarshoeve, Apeldoorn) Trommelaarshoeve, Apeldoorn Vraagprijs € 295.000 Verkoopprijs € 310.000
 • Foto van een aangekochte woning (Zilverschoon, Apeldoorn) Zilverschoon, Apeldoorn Vraagprijs € 469.500 Verkoopprijs € 490.000
 • Foto van een aangekochte woning (Klokkengietershoeve, Apeldoorn) Klokkengietershoeve, Apeldoorn Vraagprijs € 270.000 Verkoopprijs € 264.000 Verschil € 6.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Kinkelenburg, Ugchelen) Kinkelenburg, Ugchelen Vraagprijs € 275.000 Verkoopprijs € 262.000 Verschil € 13.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Bonenburg, Ugchelen) Bonenburg, Ugchelen Vraagprijs € 319.500 Verkoopprijs € 319.500
 • Foto van een aangekochte woning (Oratoriumstraat, Apeldoorn) Oratoriumstraat, Apeldoorn Vraagprijs € 375.000 Verkoopprijs € 360.000 Verschil € 15.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Kosten aankoopmakelaar Apeldoorn

Libero Aankoop inschakelen, hoe werkt het.

De aankoopmakelaars van Libero Aankoop gaan graag voor je aan de slag in Apeldoorn. Wanneer je voor ons kiest, kies je voor een makelaar die enkel jouw belangen dient. Wij zijn enkel aankoopmakelaar en hoeven de prijs daarom niet kunstmatig hoog te houden, omdat we de verkopend makelaar in de toekomst nog weer tegen kunnen komen als wij een huis willen verkopen. Bij ons heb je dus de garantie dat we tot de absolute bodemprijs onderhandelen. Wanneer je ons inschakelt, voeren wij een gratis aankoopscan voor je uit. Komen we tot een prijsakkoord, dan stopt onze dienst niet. Wij regelen eveneens een bouwkundige en taxateur voor je en doen de juridische controle van het koopcontract. Alles om er zeker van te zijn dat jij een topaankoop doet. Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Dit is wat anderen vinden van Libero Aankoop

Veel woningkopers gingen jou al voor. Lees wat zij vonden van Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Apeldoorn.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Apeldoorn? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Apeldoorn.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen