Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Amstelveen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar in Amstelveen gezocht?

Heb je een woning gevonden in Amstelveen? Dan is een aankoopmakelaar een goed idee. Libero Aankoop helpt jou een huis te kopen in Amstelveen. Wij bieden je complete aankoopbegeleiding en we kunnen zelfs binnen een dag nog een bod voor je uitbrengen.

Onze succesformule

  • No cure, no pay - Geen prijsakkoord, geen kosten
  • Supersnel handelen - Razendsnel een bod uitgebracht
  • Werkzaam in heel Nederland - Ook bij jou in de woonplaats
  • Al 13090 woningen aangekocht - Schakel een echte expert in

Aankoopmakelaar Amstelveen

Een aankoopmakelaar in Amstelveen kan ervoor zorgen dat jij als koper net de extra gun-factor krijgt. Een verkopende makelaar werkt vaak graag samen met een professionele partij, dus de kans dat jouw bod wordt geaccepteerd ligt vaak net iets hoger.

Daarnaast biedt Libero Aankoop jou nog veel meer. Naast een bod doen op een huis kunnen we je namelijk ook helpen met de bouwkundige keuring, een taxatie en de juridische controle van het koopcontract. En blijkt er nou wel ruimte voor onderhandelingen? Dan gaan we aan de slag om de allerlaagste prijs voor je te achterhalen.

Gratis bod uitbrengen Geen onderhandeling mogelijk? Wij brengen gratis een bod voor je uit + de juiste ontbindende voorwaarden.
Vrijblijvend
Controles Na een akkoord over de prijs volgen de controles. Wij zorgen voor een bouwkundige meeloopkeuring, een taxatierapport en de controle van het koopcontract. Zo kun jij met een gerust hart tekenen.
Afronding Na de controles helpen we een geschikte notaris te vinden. Daarnaast begeleiden we je tot de overdracht en je verhuizing. Met al je vragen kun je bij ons terecht.
Libero Aankoop - All-in tarief van € 1.995,-
Gratis Adviesgesprek

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

Bod doen op een huis

Je mag een eenmalig bod doen op een huis en je wilt daarvoor een makelaar inschakelen. Maar je wilt natuurlijk niet te veel betalen en zeker niet als je de woning ook nog eens misloopt. Libero Aankoop werkt op basis van no cure, no pay. Brengen wij een bod voor je uit en wordt dat niet geaccepteerd? Dan betaal je ons niets. Pas als er een akkoord is en jij het huis kunt kopen in Amstelveen brengen wij kosten in rekening.

Bod doen op een huis met een aankoopmakelaar in Amstelveen?
Wij staan voor je klaar!

Schakel Libero Aankoop in

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen