Succesvol een huis kopen in Amersfoort?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen
 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • 8,8

Aankoopmakelaar in Amersfoort nodig?

Heb je eindelijk een huis gevonden in Amersfoort? Dan wordt het tijd om de onderhandelingen aan te gaan of (indien er veel interesse is voor de woning) een bod te doen op het huis. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop helpen je daar graag mee! Ook wanneer snelheid van belang is, wij kunnen vaak dezelfde dag nog een bod voor je uitbrengen.

Onze succesformule

 • No cure, no pay - Geen prijsakkoord, geen kosten
 • Supersnel handelen - Razendsnel een bod uitgebracht
 • Werkzaam in heel Nederland - Ook bij jou in de woonplaats
 • Al 10200 woningen aangekocht - Schakel een echte expert in

Bod doen op een huis

In Amersfoort ben je vaak niet meer de enige met interesse in een bepaalde woning. De kans dat je te maken krijgt met een inschrijving wordt dan ook steeds groter. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw bod uitblinkt boven de andere biedingen? En hoe maak jij nou de grootste kans op een woning?

Libero Aankoop helpt jou met het uitbrengen van het bod, het formuleren van de ontbindende voorwaarden en het vergroten van je gunfactor. En als je bod dan onverhoopt toch niet geaccepteerd wordt? Dan betaal je ons ook niets.

Gratis bod uitbrengen Geen onderhandeling mogelijk? Wij brengen gratis een bod voor je uit + de juiste ontbindende voorwaarden.
Vrijblijvend
Controles Na een akkoord over de prijs volgen de controles. Wij zorgen voor een bouwkundige meeloopkeuring, een taxatierapport en de controle van het koopcontract. Zo kun jij met een gerust hart tekenen.
Afronding Na de controles helpen we een geschikte notaris te vinden. Daarnaast begeleiden we je tot de overdracht en je verhuizing. Met al je vragen kun je bij ons terecht.
Libero Aankoop - Vanaf 495,-
Gratis Adviesgesprek

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

Aankoopmakelaar Amersfoort

Ook in Amersfoort helpen wij je graag. Onze makelaar zal een bod voor je uitbrengen, wordt dat geaccepteerd, dan schakelen we lokale specialisten in zoals een lokale bouwkundige en een lokale taxateur. Zo weet je zeker dat je goed geïnformeerd bent voordat jij een handtekening zet onder het koopcontract.

Bod doen op een huis met een aankoopmakelaar in Amersfoort?
Wij staan voor je klaar!

Schakel Libero Aankoop in

Sluiten
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 528 beoordelingen