Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Amersfoort

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Succesvol een huis kopen met een aankoopmakelaar in Amersfoort?

Heb je eindelijk een huis gevonden in Amersfoort? Dan wordt het tijd om de onderhandelingen aan te gaan of (indien er veel interesse is voor de woning) een bod te doen op het huis. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop helpen je daar graag mee! Ook wanneer snelheid van belang is, wij kunnen vaak dezelfde dag nog een bod voor je uitbrengen.

Aankoopmakelaar in Amersfoort gezocht?

Snel een aankoopmakelaar in Amersfoort nodig? Op het moment dat jij een woning in Amersfoort op het oog hebt, moet je snel handelen. Libero Aankoop is aankoopmakelaar in Amersfoort, dus weet precies hoe je om moet gaan met dit soort stressvolle situaties. Binnen een dag een bod doen op een woning in Amersfoort is voor ons niet vreemd. Libero Aankoop staat als aankoopmakelaar aan jouw kant en onderhandelt de beste prijs voor jou.

Onze succesformule

 • No cure, no pay - Geen prijsakkoord, geen kosten
 • Supersnel handelen - Razendsnel een bod uitgebracht
 • Werkzaam in heel Nederland - Ook bij jou in de woonplaats
 • Al 13090 woningen aangekocht - Schakel een echte expert in

Onze aankoopmakelaar werkwijze

Verkopend makelaars werken graag samen met een aankoopmakelaar. Hierdoor creëer je dus vanzelf een grotere gunfactor. Door het inschakelen van Libero Aankoop geniet je nog van meer voordelen, namelijk:

 • Gratis aankoopscan;
 • No cure, no pay. Geen prijsakkoord, geen kosten;
 • Snel handelen doordat we ook in de avonden en weekenden bereikbaar zijn;
 • Enkel aankoopmakelaar, geen dubbele belangen;
 • De bouwkundige meeloopkeuring en taxatie zijn inbegrepen.

Aangekochte woningen in Amersfoort

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Amersfoort. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Amersfoort
 • Foto van een aangekochte woning (Trekvogelweg, Amersfoort) Trekvogelweg, Amersfoort Vraagprijs € 190.000 Verkoopprijs € 205.255
 • Foto van een aangekochte woning (Berliozpad, Amersfoort) Berliozpad, Amersfoort Vraagprijs € 365.000 Verkoopprijs € 380.000
 • Foto van een aangekochte woning (Sara Burgerhartsingel, Amersfoort) Sara Burgerhartsingel, Amersfoort Vraagprijs € 359.000 Verkoopprijs € 359.000
 • Foto van een aangekochte woning (De Laatste Stuiver, Amersfoort) De Laatste Stuiver, Amersfoort Vraagprijs € 295.000 Verkoopprijs € 294.000 Verschil € 1.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 0% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Koetsierpad, Hoogland) Koetsierpad, Hoogland Vraagprijs € 319.000 Verkoopprijs € 319.000
 • Foto van een aangekochte woning (Straat van Messina, Amersfoort) Straat van Messina, Amersfoort Vraagprijs € 375.000 Verkoopprijs € 410.410

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Kosten aankoopmakelaar Amersfoort

Niemand wil teveel betalen voor een woning en dat hoeft ook niet! Om de bodemprijs van jouw droomwoning in Amersfoort te bereiken, doorlopen wij samen met jou de volgende zes stappen:

1. Direct contact met de verkopend makelaar,

2. Gratis aankoopscan door jouw aankoopmakelaar,

3. Bouwkundige meeloopkeuring en taxatie inbegrepen;

4. Juridische controle van de koopakte en advies ten aanzien van notaris;

5. Controle van het koopcontract;

6. Beoordeling van de offerte van de notaris.

Wij zijn enkel aankoopmakelaar en hebben geen dubbele belangen. Dit is dan ook de reden dat wij voor jou tot de absolute bodemprijs kunnen onderhandelen. Wij hoeven op een later moment namelijk geen woning te verkopen aan de verkopend makelaar. Wij houden van een transparante en eerlijke dienst en daarom worden wij beloond voor het behaalde resultaat. Ons all-in tarief bedraagt € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Dit is wat anderen vinden van Libero Aankoop

Veel woningkopers gingen jou al voor. Lees wat zij vonden van Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Amersfoort.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Amersfoort? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Amersfoort.

Bod doen op een huis met een aankoopmakelaar in Amersfoort?
Wij staan voor je klaar!

Schakel Libero Aankoop in

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen