Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 3 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Amersfoort

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 400 andere woningkopers voor afgelopen april.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Razendsnel handelen
  • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar in Amersfoort: betrouwbaar

Een betrouwbare aankoopmakelaar in Amersfoort is precies wat je nodig hebt bij de belangrijkste aankoop van je leven. Bij Libero Aankoop begrijpen we als geen ander hoe essentieel een goede timing, het juiste bod en de gunfactor zijn bij het bemachtigen van een gewilde woning. Vertrouw daarom gerust de aankoop van jouw droomwoning in Amersfoort toe aan onze ervaren aankoopmakelaars.

Professionele Begeleiding op Maat

Als aankoopmakelaar weten wij dat het vinden van jouw droomhuis in Amersfoort één ding is, maar eigenaar worden van de woning is vaak een hele uitdaging. Wil jij een reële kans maken op bij de aankoop een huis en niets aan het lot overlaten? Schakel dan een van onze aankoopmakelaars in Amersfoort in. Wij zullen nooit een bod uitbrengen zonder jouw goedkeuring, zodat jij altijd de controle behoudt.

Kosten van een Aankoopmakelaar Amersfoort

Wat zijn de kosten van een aankoopmakelaar Amersfoort? Bij Libero Aankoop hanteren wij een vast laag tarief van slechts €1.695,-. Met dit bedrag bieden wij een uitgebreide service, waarbij we onbeperkt namens jou biedingen uitbrengen, zonder extra kosten. Zo kun je met een gerust hart op zoek gaan naar jouw droomwoning en met ons een huis kopen, wetende dat wij je professioneel begeleiden.

Zo kom je snel in contact met een aankoopmakelaar Amersfoort

Wil je meer weten over onze diensten als aankoopmakelaar in Amersfoort? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige aankoopmakelaars staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat. Wij begrijpen hoe belangrijk deze beslissing voor jou is en zijn er om je te helpen bij elke stap van het aankoopproces. Je kunt ons bellen via 088 ‑ 430 30 22 of mailen naar: info@liberoaankoop.nl. Bel vandaag nog en ontdek hoe snel we jou kunnen helpen bij de aankoop van jouw huis in de regio Amersfoort. 

220 Woningkopers geholpen in mei 2023

In mei hebben we maar liefst 220 woningkopers geholpen met het verwezenlijken van hun droom. Met onze snelle service hebben we binnen één dag biedingen uitgebracht. Bovendien bieden wij aankoopgarantie, wat betekent dat we doorgaan totdat we jouw droomhuis hebben gekocht. Vertrouw op onze expertise en ervaring als landelijke makelaar met lokale kennis. Een aankoopmakelaar vergroot de kans op een woning met een factor van maar liefst 3,4! 

Aangekochte Woningen door ons als aankoopmakelaar in Amersfoort

Benieuwd naar de woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Amersfoort? Bekijk ons overzicht van recent aangekochte woningen in deze regio. Dit geeft je een idee van de succesvolle transacties die we hebben gerealiseerd en het vertrouwen dat we hebben opgebouwd bij onze klanten. Een huis kopen kan een lastig proces zijn als je niet goed op de hoogte bent van alles wat hier bij komt kijken. Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden van een de woning welke voldoet aan jou punten. We zijn op de hoogte van de markt in Amersfoort en begeleiden je van A tot Z voor de aankoop van jouw droomhuis. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap door in contact te komen met 1 van onze aankoopmakelaar Amersfoort. We helpen jou net als vele andere graag! 

Aankoopmakelaar Amersfoort en in heel Nederland

Libero aankoop is niet alleen werkzaam in Amersfoort maar in heel Nederland! Liever in een andere stad wonen? Bekijk dan al onze locaties of één van de locaties hieronder:

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 801 beoordelingen