Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Alkmaar

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Succesvol een huis kopen met een aankoopmakelaar in Alkmaar?

Heb je een woning op het oog in de kaasstad van Nederland? Wil je wonen tussen alle gezelligheid die de kaasstad je te bieden heeft? Wonen in Alkmaar betekent wonen temidden van de gezelligheid en de vele voorzieningen die deze gemeente jou biedt. Wil je een woning kopen in Alkmaar? Wij bieden je volledige aankoopbegeleiding, voor een hele scherpe prijs.

Aankoopmakelaar in Alkmaar gezocht?

Snel een aankoopmakelaar in Alkmaar nodig? Op het moment dat jij een woning in Alkmaar op het oog hebt, moet je snel handelen. Libero Aankoop is aankoopmakelaar in Alkmaar, dus weet precies hoe je om moet gaan met dit soort stressvolle situaties. Binnen een dag een bod doen op een woning in Alkmaar is voor ons niet vreemd. Libero Aankoop staat als aankoopmakelaar aan jouw kant en onderhandelt de beste prijs voor jou.

Onze aankoopmakelaar werkwijze

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt voor de aankoop van jouw droomwoning geniet je van de volgende voordelen:

 • Gratis aankoopscan;
 • No cure, no pay. Geen prijsakkoord, geen kosten;
 • Snel handelen doordat we ook in de avonden en weekenden bereikbaar zijn;
 • Enkel aankoopmakelaar, geen dubbele belangen;
 • De bouwkundige meeloopkeuring en taxatie zijn inbegrepen;
 • De juridische controle van de koopakte worden voor je gedaan;
 • De grootste aankoopmakelaar van Nederland.

Aangekochte woningen in Alkmaar

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Alkmaar. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Alkmaar
 • Foto van een aangekochte woning (Honthorstlaan, Alkmaar) Honthorstlaan, Alkmaar Vraagprijs € 145.000 Verkoopprijs € 165.250
 • Foto van een aangekochte woning (Van Ostadelaan, Alkmaar) Van Ostadelaan, Alkmaar Vraagprijs € 130.000 Verkoopprijs € 151.500
 • Foto van een aangekochte woning (Vlietwaard, Alkmaar) Vlietwaard, Alkmaar Vraagprijs € 238.500 Verkoopprijs € 257.500
 • Foto van een aangekochte woning (Ooievaarstraat, Alkmaar) Ooievaarstraat, Alkmaar Vraagprijs € 260.000 Verkoopprijs € 282.500
 • Foto van een aangekochte woning (Coppenolstraat, Alkmaar) Coppenolstraat, Alkmaar Vraagprijs € 259.000 Verkoopprijs € 249.000 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Heul, Alkmaar) Heul, Alkmaar Vraagprijs € 350.000 Verkoopprijs € 350.000

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Kosten aankoopmakelaar Alkmaar

Heb jij jouw ideale woning gevonden en wil je graag de beste prijs voor deze woning betalen? Wij kunnen je daarbij helpen. Ons all-in tarief bedraagt € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten. Wanneer je ons inschakelt, voeren wij eerst een gratis aankoopscan voor je uit. Aan de hand van deze scan brengen we een bod uit of starten we met de onderhandelingen om uit te zoeken wat de absolute bodemprijs is. Wanneer we een prijsakkoord bereiken, kunnen we de aankoop voortzetten. Mocht het niet tot een prijsakkoord komen, dan zullen wij geen kosten in rekening brengen en helpen we je graag opnieuw wanneer je een andere passende woning hebt gevonden.

Dit is wat anderen vinden van Libero Aankoop

Veel woningkopers gingen jou al voor. Lees wat zij vonden van Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Alkmaar.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Alkmaar? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Alkmaar.

Direct een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen