Succesvol een huis kopen in Alkmaar?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • 8,8

Aankoopmakelaar in Alkmaar nodig?

Heb je een woning op het oog in de kaasstad van Nederland? Wil je wonen tussen alle gezelligheid die de kaasstad je te bieden heeft? Wonen in Alkmaar betekent wonen temidden van de gezelligheid en de vele voorzieningen die deze gemeente jou biedt. Wil je een woning kopen in Alkmaar? Wij bieden je volledige aankoopbegeleiding, voor een hele scherpe prijs.

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

Tarief Libero Aankoop Alkmaar:

Tarief

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. 

Een voorbeeld:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

Resultaatscan

Voordat de samenwerking gestart wordt voeren wij voor jou een gratis aankoopscan uit. Dit houdt in dat wij de onderhandelingen voor je voeren en de laagste prijs achterhalen. Is de prijs naar wens? Dan zorgen wij voor de rest van de aankoopbegeleiding.

Overige voordelen:

  • Aangezien wij ons uitsluitend richten op de aankoop van woningen, is er nooit sprake van meerdere belangen die behartigd worden;
  • Niet alleen helpen wij je met de onderhandelingen, zowel de taxatie, als de juridische en bouwkundige begeleiding zijn inbegrepen.

Direct een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen!

Sluiten
Live chat - Online