(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • De beste prijs voor jouw droomwoning
  • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 434 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Dinsdag 27 februari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Aangekochte woningen in Aa en Hunze

Aankoopmakelaar gezocht in Aa en Hunze?

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

Wil je wonen in een van de vele dorpen in de gemeente Aa en Hunze? Dan geniet je van sterke sociale verbanden, een gevoel van saamhorigheid, geborgenheid en noaberschap. Heb je de woning van jouw dromen al gevonden? Schakel dan nu Libero Aankoop in, dan betaal je de absolute bodemprijs voor jouw droomwoning in Aa en Hunze.

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

No cure, no pay benadering

Voor onze onderhandelingen hanteren wij een no cure, no pay benadering. Dit houdt in dat wij uitsluitend naar onze prestaties beloond worden. Onderhandelen wij niets van de prijs af, dan ontvangen wij ook geen bonus. Jouw belang is dus ook ons belang, wij garanderen je dat wij ons uiterste best doen om de bodemprijs van de woning in Aa en Hunze te achterhalen.

De voordelen van Libero Aankoop

  • Wij bieden je een gratis resultaatscan;
  • Wij doen ons uiterste best om de bodemprijs te achterhalen;
  • Naast messcherpe onderhandelingen begeleiden wij je ook op bouwkundig en juridisch vlak;
  • Wij richten ons uitsluitend op de aankoop van woningen, geen dubbele belangen dus;
  • Wij bieden je volledige begeleiding, van begin tot eind.

Om je de meest complete service te kunnen bieden worden er meerdere specialisten ingezet. Zo zal de waarde van de woning zal worden getaxeerd door een erkend taxateur uit de omgeving Aa en Hunze en zal een bouwkundig specialist zal de woning inspecteren op technische aspecten.

De kosten voor Libero Aankoop in Aa en Hunze

Wanneer je ons inschakelt voor het uitvoeren van onderhandelingen dien je rekening te houden met onze kosten. Het tarief voor Libero Aankoop bestaat uit een basisbedrag en een bonus. Het basisbedrag betaal je als wij voor je aan de slag gaan met onderhandelingen. Naast het basisbedrag vragen wij een bonus over het onderhandelingsresultaat. Wanneer wij niets van de vraagprijs af onderhandelen betaal je alleen het basisbedrag.

 * Dit geldt tot een onderhandelingsresultaat van € 25.000 over het resterende bedrag tot € 50.000 betaal je slechts 6% bonus en over het bedrag daarboven betaal je 3%. 

Wil je ook de laagste prijs betalen voor jouw droomwoning in Aa en Hunze? Schakel dan nu Libero Aankoop in!

Live chat - Online