Succesvol een huis kopen in Aa en Hunze?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • 24 uur per dag bereikbaar
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 480 beoordelingen

Aankoopmakelaar gezocht in Aa en Hunze?

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

Wil je wonen in een van de vele dorpen in de gemeente Aa en Hunze? Dan geniet je van sterke sociale verbanden, een gevoel van saamhorigheid, geborgenheid en noaberschap. Heb je de woning van jouw dromen al gevonden? Schakel dan nu Libero Aankoop in, dan betaal je de absolute bodemprijs voor jouw droomwoning in Aa en Hunze.

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

No cure, no pay benadering

Voor onze onderhandelingen hanteren wij een no cure, no pay benadering. Dit houdt in dat wij uitsluitend naar onze prestaties beloond worden. Onderhandelen wij niets van de prijs af, dan ontvangen wij ook geen bonus. Jouw belang is dus ook ons belang, wij garanderen je dat wij ons uiterste best doen om de bodemprijs van de woning in Aa en Hunze te achterhalen.

De voordelen van Libero Aankoop

  • Wij bieden je een gratis aankoopscan;
  • Wij doen ons uiterste best om de bodemprijs te achterhalen;
  • Naast messcherpe onderhandelingen begeleiden wij je ook op bouwkundig en juridisch vlak;
  • Wij richten ons uitsluitend op de aankoop van woningen, geen dubbele belangen dus;
  • Wij bieden je volledige begeleiding, van begin tot eind.

Om je de meest complete service te kunnen bieden worden er meerdere specialisten ingezet. Zo zal de waarde van de woning zal worden getaxeerd door een erkend taxateur uit de omgeving Aa en Hunze en zal een bouwkundig specialist zal de woning inspecteren op technische aspecten.

De kosten voor Libero Aankoop in Aa en Hunze

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat.  

Een voorbeeld:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

Wil je ook de laagste prijs betalen voor jouw droomwoning in Aa en Hunze? Schakel dan nu Libero Aankoop in!

Sluiten
Live chat - Online