Aankoopbegeleiding woning gezocht?

Je hebt jouw oog laten vallen op een woning. Aankoopbemiddeling kan wenselijk zijn wanneer je zelf niet beschikt over de kennis en ervaring wat betreft onderhandelen, de woningmarkt en de waarde van een woning.

Aankoopbegeleiding Libero Aankoop

Wij bieden onze service vanaf het moment dat je geïnteresseerd bent in een woning, zodat wij hele gerichte service kunnen bieden.

Er worden drie specialisten voor je ingeschakeld:

  • Een erkende taxateur taxeert voor jou de woning. Wij zorgen er altijd voor dat er een taxateur ingeschakeld wordt die werkzaam is in jouw gemeente. Je ontvangt een taxatierapport van deze bevindingen die je kunt gebruiken bij alle Nederlandse geldverstrekkers.
  • Een bouwkundig specialist loopt nog een keer met je de woning door en wijst je op de (verborgen) gebreken.
  • Onze erkende makelaar verzorgt voor jou de onderhandelingen.

Vrijblijvend contact opnemen

De verkopende partij zal de onderhandelingen altijd professioneler voeren wanneer er een aankoopmakelaar tegenover hem staat. In andere gevallen zal hij de koper over proberen te halen met zijn verkooppraatjes. Onze aankoopmakelaar zal je echter behoeden voor valkuilen en je daarnaast constant op de hoogte houden van de ontwikkelingen gedurende de onderhandelingen.

Gratis aankoopscan bij aankoopbegeleiding huis

Wanneer je ons inschakelt, voeren wij een gratis aankoopscan uit voor jou. Dit houdt in dat wij voor je gaan onderhandelen om de laagste prijs voor de woning te achterhalen. Hierover lichten wij je in. Aan de hand van deze informatie kun je beslissen of je de aankoop door wilt zetten of wilt annuleren. Besluit je toch te annuleren? Dan brengen wij niets in rekening.

Voordelen aankoopbegeleiding:

  • Wij zijn uitsluitend aankoopmakelaar. Hierdoor behartigen wij uitsluitend jouw belang!
  • Dankzij onze wijze van tariefberekening weet je zeker dat wij ons uiterste best doen de vraagprijs naar beneden te krijgen;
  • Succes is verzekerd dankzij onze werkwijze;
  • Al meer dan 9580 klanten hebben van onze service gebruik gemaakt!


Tariefberekening:

Het tarief baseren wij op onze prestatie. Een basisbedrag dekt de basiskosten (voor o.a. de taxateur en bouwkundig specialist), de bonus geldt over het bedrag dat Libero Aankoop van de prijs af krijgt.

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is).Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet de vraagprijs naar beneden te krijgen, vragen wij om een bonus over het onderhandelingsresultaat. Deze bonus bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat.

Een voorbeeld:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

 

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Vrijblijvend contact opnemen

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 509 beoordelingen
Sluiten
Live chat - Online