Aankoopbegeleiding bij nieuwbouw

Naast bestaande woningen heb je ook de optie om een nieuwbouwwoning aan te kopen. In sommige gevallen heb je de vrijheid om jouw droomwoning te realiseren. Maar het kan ook een nieuwbouwwoning zijn waarvan de indeling al is vastgelegd. In beide situaties is het mogelijk om Libero Aankoop in te schakelen.

Vraagprijs betalen

Bij nieuwbouwwoningen gaat het bieden anders dan bij reguliere onderhandelingen. Vaak zijn er geen mogelijkheden om te onderhandelen, de woning is immers nieuw. Daarom betekent dit in de meeste gevallen dat de vraagprijs betaald moet worden.

Libero Aankoop staat voor je klaar om je te helpen in het aankoopproces. Wij helpen je niet alleen bij het neerleggen van een bod, ook bij het formuleren van de ontbindende voorwaarden, overige of aanvullende voorwaarden, de controle van de koopovereenkomst, het wel of niet inschrijven in het kadaster en de transportdatum.

Tarief bij nieuwbouw

De kosten voor de volledige aankoopbegeleiding van een nieuwbouwwoning zijn € 1248 (incl. btw). Een deel van dit bedrag is fiscaal aftrekbaar.

Ruimte voor onderhandelingen

Uiteraard kunnen wij wel voor je kijken of er ruimte is voor onderhandelingen. Mocht er toch nog ruimte zijn voor onderhandelingen en wij krijgen wat van de prijs af, dan betaal je ons het standaard-tarief.

Onze diensten

Wanneer de koop zo goed als rond is, staan wij voor je klaar in de volgende fase:

  • Het inschakelen van een lokale taxateur (incl. NWWI-taxatierapport);

  • De juridische controle van het koopcontract;

  • Begeleiding naar de notaris.

Voordelen van Libero Aankoop

– Opname van een correct financieringsvoorbehoud, zodat je geen kosten of boete hebt als de hypotheek onverhoopt niet rond komt.
– Iedere dag contact over de situatie, ook bij geen nieuws.
– Begeleiding tot en met de notaris.

Libero Aankoop legt dus niet alleen het bod voor jou neer. Wij bieden je een volledige aankoopbemiddeling. Met onze complete service weet jij zeker dat je een gouden koop doet.

Schakel nu Libero Aankoop in!

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 519 beoordelingen
Sluiten
Live chat - Online