Bespaar op je woningaankoop
 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • De beste prijs voor jouw droomwoning
 • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
Succesvol een huis kopen?

Samen met Libero Aankoop heb je binnen no-time jouw droomwoning aangekocht voor de absolute bodemprijs!

Gratis onderhandeling

Aankoopmakelaar Libero Aankoop

Je hebt je droomwoning gevonden en wil nog maar één ding: eigenaar worden van die woning! De huidige markt vraagt om een eigentijdse aanpak. Zo staan er steeds meer woningen te koop die razend populair zijn en het aantal huizen waar onderhandeling mogelijk is, neemt af. Door middel van onze aankoopscan zoeken wij voor je uit of we op de woning moeten bieden of dat er nog onderhandelingsruimte is. Verder helpen wij je aan de juiste informatie, brengen we een bod uit, doen de onderhandelingen en kunnen we tegen een zeer voordelig tarief een taxateur en/of bouwkundige voor je inschakelen. Jouw woningaankoop is met deze formule altijd een topaankoop.

Onze succesformule

 • No cure, no payGeen prijsakkoord, geen kosten
 • Super snel contact- via app, mail of telefonisch
 • Werkzaam in heel Nederland- Ook in jouw woonplaats
 • Al 32.960 woningkopers geholpen- Schakel een echte expert in
 • Alleen de beste prijs betalen voor jouw droomwoning
Gratis Bod uitbrengenGeen onderhandeling mogelijk? Wij brengen gratis een bod voor je uit + de juiste ontbindende voorwaarden.
Gratis onderhandelen Wij onderhandelen met de verkopende partij en achterhalen de absolute bodemprijs.

Vrijblijvend
Controles Na een akkoord over de prijs volgen de controles. Wij helpen je zoeken naar een goede bouwkundige voor een bouwkundige meeloopkeuring, een taxateur voor het opstellen van het taxatierapport en zelf doen wij de controle van het koopcontract. Zo kun jij met een gerust hart tekenen.
Afronding Na de controles helpen wij je een geschikte notaris te vinden. Daarnaast begeleiden we je tot de overdracht en je verhuizing. Met al je vragen kun je bij ons terecht.
Libero Aankoop - Vanaf € 1.695,-

De voordelen van een aankoopmakelaar

Het hebben van de gunfactor is erg belangrijk, helemaal in tijden van een krappe woningmarkt. Onderstaande situatie geeft heel duidelijk aan waarom.

“Er staat een populaire woning te koop en we weten dat er meerdere liefhebbers zijn voor deze woning. Daarom bieden we boven de vraagprijs. Onze klant wordt uiteindelijk de gelukkige eigenaar van de woning. Later belt een bekende van de klant ons. Zij had een hoger bod uitgebracht en toch ging de woning aan haar voorbij”.

Dit soort verhalen horen we heel vaak. Hoe kan dit? Dit heeft alles te maken met het feit dat verkopende partijen graag samenwerken met een aankoopmakelaar, en wel om deze redenen:

 • De kans op mislukken is kleiner;
 • Zaken rondom de koop worden sneller geregeld;
 • Ze vinden het prettig om zaken te doen met mensen die hun taal spreken.

Werkwijze voor een Gouden Aankoop

Wij hebben meerdere ervaren aankoopmakelaars in dienst. Dit zijn allemaal erkende, ervaren en succesvolle aankoopmakelaars. Eén van onze aankoopmakelaars doet voor jou de biedingen. Als er onderhandelingsruimte is, onderhandelt onze expert om tot de absolute bodemprijs te komen. Op onze pagina ‘werkwijze’, kun je alles vinden over onze werkwijze voor een Gouden Aankoop.

Wil je ook zeker zijn van een goede aankoop en het succes van Libero Aankoop ervaren? Of heb je nog vragen? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze succesformule

 • No cure, no pay
  Geen prijsakkoord, geen kosten
 • Super snel contact
  Ook 's avonds en in het weekend
 • Werkzaam in heel Nederland
  Ook bij jou in de woonplaats
 • Al 32.960 woningkopers geholpen
  Schakel een echte expert in
 • De allerlaagste prijs betalen voor jouw droomwoning
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 775 beoordelingen

Aankoopmakelaar Libero Aankoop

Je hebt je droomwoning gevonden en wil nog maar één ding: eigenaar worden van die woning! De huidige markt vraagt om een eigentijdse aanpak. Zo staan er steeds meer woningen te koop die razend populair zijn en het aantal huizen waar onderhandeling mogelijk is, neemt af. 

Door middel van onze aankoopscan zoeken wij voor je uit of we op de woning moeten bieden of dat er nog onderhandelingsruimte is. 

Verder helpen wij je aan de juiste informatie, brengen we een bod uit, doen de onderhandelingen en kunnen we tegen een zeer voordelig tarief een taxateur en/of bouwkundige voor je inschakelen. Jouw woningaankoop is met deze formule altijd een topaankoop.

Jouw situatie bespreken met één van onze experts? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis Adviesgesprek Of bel 088-4303032

De voordelen van een aankoopmakelaar

Het hebben van de gunfactor is erg belangrijk, helemaal in tijden van een krappe woningmarkt. Onderstaande situatie geeft heel duidelijk aan waarom.

“Er staat een populaire woning te koop en we weten dat er meerdere liefhebbers zijn voor deze woning. Daarom bieden we boven de vraagprijs. Onze klant wordt uiteindelijk de gelukkige eigenaar van de woning. Later belt een bekende van de klant ons. Zij had een hoger bod uitgebracht en toch ging de woning aan haar voorbij”.

Dit soort verhalen horen we heel vaak. Hoe kan dit? Dit heeft alles te maken met het feit dat verkopende partijen graag samenwerken met een aankoopmakelaar, en wel om deze redenen:

 • De kans op mislukken is kleiner;
 • Zaken rondom de koop worden sneller geregeld;
 • Ze vinden het prettig om zaken te doen met mensen die hun taal spreken.
Onze werkwijze

Deze klanten deden dankzij Libero Aankoop een topaankoop

Bart van Dulst Raoul Lemmen Roland de Rooij Jonathan Erbrink Remco de Waal
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 775 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wij bieden onze complete aankoopbegeleiding aan voor € 1.695,-. Wij werken volgens het principe No cure, No pay! Dat betekent dat je pas betaalt als wij een woning voor je gekocht hebben. En onze aankoopmakelaars zijn een kei in het onderhandelen, waardoor je de woning altijd aankoopt voor de absolute bodemprijs. Lukt het ons om de woning onder de vraagprijs aan te kopen? Dan betaal je ons een bonus van 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal voor jou!

Hoe speelt een aankoopmakelaar in op veranderende marktomstandigheden tijdens de aankoop?

Een aankoopmakelaar speelt in op veranderende marktomstandigheden door continu de markt te analyseren en hierop de strategie te wijzigen. Libero Aankoop informeert jou proactief over de ontwikkelingen en de impact hiervan op het aankoopproces, zodat we altijd slim kunnen handelen.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Libero Aankoop helpt bij de zoektocht naar een woning, doet de onderhandelingen voor jou en controleert de koopakte nauwkeurig. Met onze kennis van de vastgoedmarkt en onze ervaring, krijgen we altijd de beste deal voor jou als koper.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar heeft heel voordelen bij het kopen van een huis, zoals kennis en expertise van de vastgoedmarkt, een groot netwerk, goede onderhandelingsvaardigheden, juridische kennis en ontzorging van de koper. Dit vergroot de kans op een succesvolle en efficiënte aankoop van een woning.

Kan een aankoopmakelaar mij helpen bij het regelen van een hypotheek?

Een aankoopmakelaar kan je vaak helpen bij het regelen van een hypotheek door je te adviseren over de mogelijkheden en je in contact te brengen met hypotheekadviseurs en geldverstrekkers. Het afsluiten van de hypotheek zelf valt niet binnen de taken van een aankoopmakelaar. Gelukkig werken wij nauw samen met de financieel adviseurs van Libero Financieel. Zij kunnen wél een hypotheek voor je afsluiten. 

Libero is dé aankoopmakelaar die helpt!

Wel of geen aankoopmakelaar nodig? Met een aankoopmakelaar kun je geld besparen! Wij zijn een succesvolle makelaar en ondersteunen je graag bij het kopen van een huis. Zo betaal je nooit te veel voor jouw nieuwe woning. Wat een aankoopmakelaar precies doet? Onze makelaar heeft dit voor je op een rij gezet:

 • Het zoeken naar een geschikte woning
 • Tips voor bezichtigingen
 • Onderhandelingen voeren met de verkopende partij
 • Complete begeleiding bij het koopproces

In deze roerige huizenmarkt is slim handelen een vereiste.  Libero Aankoop heeft als online aankoopmakelaar al 32.140 woningkopers geholpen bij het kopen van hun huis! Als huizenkoper krijg je van onze aankopend makelaar onbeperkte aankoopbegeleiding. Dit zorgt ervoor dat wanneer je onze begeleiding aanvraagt, wij jou helpen als makelaar tot je daadwerkelijk een woning hebt gekocht. Als aankoopmakelaar hebben we namelijk inzicht in woningen die pas 48 uur later op Funda worden weergegeven. Zo vergroot jij de kans op een woning met een lagere aankoopprijs. Wij hebben niet alleen inzicht in de lokale woningmarkt, maar hebben landelijk meerdere aankoopmakelaars waardoor we in iedere regio snel kunnen handelen. Snel op zoek naar een aankoopmakelaar? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Wat zijn de kosten van aankoopmakelaar Libero Aankoop?

Een aankoopmakelaar weet de fijne kneepjes van het onderhandelen, heeft inzicht in de markt en heeft daarbij een objectieve mening. Een aankoopmakelaar neemt dus veel onzekerheden weg. Een goed idee om in de zoektocht naar een huis te schakelen met een ervaren makelaar. Wij bieden onze aankoopbegeleiding aan voor € 1.695,-. Meer informatie hierover lees je op: kosten aankoopbegeleiding bij Libero. Ook weet de makelaar wat er in de huidige woningmarkt speelt, de makelaar is ervaren in het hele aankoopproces en is hij niet emotioneel betrokken bij de aankoop. Vaak is de aankoopprijs hoger als er geen aankoopmakelaar is ingeschakeld. Zo verdiend een aankoopmakelaar zichzelf terug door de aankoopprijs voor jou te verlagen.

Met aankoopmakelaar Libero Aankoop vergroot je de aankoop kans met 3,4 op een geschikte woning

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen kopen namens hun klanten? Een aankoopmakelaar helpt en zeker zo'n makelaar en ervaren partij als Libero.

Onze passie als aankoopmakelaar is jou helpen bij het aankopen van je woning. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben 48 uur voordat huizen op de markt komen inzicht in het aanbod. Hierdoor vergroot je de aankoop kans met maar liefst 3,4! Een aankoopmakelaar inschakelen loont om jouw perfecte woning te vinden!

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen zorgt voor succes

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons een huis te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Zo betaal je bij ons als aankoopmakelaar nooit teveel voor een woning.

Met een aankoopmakelaar maak je meer kans!

Libero is een professional aankoopmakelaar die je helpt bij het kopen van een huis. Wij weten veel over de lokale woningmarkt en kunnen je daarom een objectieve mening geven over geschikte woningen. We begeleiden het hele aankoopproces, waarbij we je onder andere helpen bij het bezichtigen van woningen en het onderhandelen over de aankoopprijs.

In veel gevallen zorgt het inschakelen van een aankoopmakelaar tot een lagere aankoopprijs en dus besparen we geld.

Wij hebben ook kennis over een bouwkundige keuring. Lees hier alles over de meeste gemaakte fouten tijdens een bouwkundige keuring. Op zoek naar andere tips bij onderhandelingen, een geschikte woning, wel of geen aankoopmakelaar, bezichtiging, tips voor jouw droomhuis of bekijk onze blogs voor meer aankoop informatie. Met deze informatie zorg je dat je in eerste instantie niets over het hoofd ziet bij jouw nieuwe huis.

Het kopen van een huis kan moeilijk en tijdrovend zijn. Met de hulp van een Libero aankoopmakelaar kun je het proces vereenvoudigen en stroomlijnen. Eigenlijk is een aankoopmakelaar een ervaren en deskundig persoon die jou kan voorzien van waardevol advies en begeleiding bij het nemen van slimme aankoopbeslissingen. Met behulp van een aankoopmakelaar zorg je voor de best mogelijke aankoopbeslissingen voor jouw toekomstige huis! Ook makelaars doen het liefst zaken met een aankoopmakelaar omdat ze dezelfde taal spreken en weten welke zaken besproken dienen te worden. Hoe een aankoopmakelaar werkt leggen we je hier graag uit in onze werkwijze.

Sluiten
Live chat - Online
Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 775 beoordelingen