Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

dinsdag 23 juli om 19:30 uur geven wij Woning kopen? De Gouden Tips

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training
Aankoopmakelaar Libero voor de aankoop van een huis

Aankoopmakelaar Libero Aankoop

Hulp bij de grootste aankoop van je leven? Libero Aankoop biedt complete aankoopbegeleiding voor een eerlijk tarief. Wat jouw aankoopproces ook is, een aankoopmakelaar van Libero Aankoop helpt jou altijd!

Met een aankoopmakelaar vergroot jij jouw kans op een geaccepteerd bod. Onze aankoopmakelaars zijn expert in onderhandelen. Zij kopen jouw droomwoning aan voor de absolute bodemprijs. Jij betaalt geen cent te veel.

Wij hebben al 35.840 woningkopers geholpen bij de aankoop van hun woning. Als grootste aankoopmakelaar van Nederland kopen wij dagelijks woningen aan. Is jouw nieuwe woning de volgende?

Een succesvolle aankoopmakelaar

 • Aankoopgarantie Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben
 • Landelijk complete aankoopbegeleidingOok bij jou in de buurt
 • Supersnel handelen Binnen 1 dag een bod gedaan
 • Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning Wij gaan voor die bodemprijs
 • Al 35.840 woningkopers geholpen Schakel een echte expert in
Wat kost een aankoopmakelaar?

Succesvol een woning aankopen?

Zo pakt Libero Aankoop dat voor jou aan!

 1. Wanneer je een woning op het oog hebt, neem je vrijblijvend contact met ons op.
 2. Wij gaan onbeperkt voor je aan de slag tot we een woning voor je gekocht hebben.
 3. Als er onderhandelingsruimte is, gaan we tot de absolute bodemprijs.
 4. Wij begeleiden je tot de notaris. We controleren de koopakte, helpen je met een taxateur en een notaris en adviseren je op alle vlakken.

Complete aankoopbegeleiding

€ 1.695,-

Trotse woning bezitters

Dankzij het succes van een aankoopmakelaar

Dankzij Libero hebben wij onze ideale woning gevonden

"Wij hebben Libero Aankoop gevonden via Facebook. Daar was een advertentie voor een gratis webinar van Korné. Die zijn we gaan volgen en sindsdien zijn we op zoek gegaan naar onze ideale woning."

"Je merkt gewoon dat je echt te maken hebt met professionals. Ze weten alles over het aankopen van een huis."

Bekijk video review

Aankoopmakelaar review van klant

In Jip en Janneke taal uitgelegd

"Heel erg fijn ja! En het was ook heel snel dus als ik een mailtje stuurde dan kreeg ik ook heel snel een reactie terug en wat Thijs inderdaad ook vertelde het was allemaal zo makkelijk uitgelegd. Want wij hadden nog nooit eerder een huis gekocht dus voor ons was het allemaal onbekend dus ik vond het erg fijn dat er stap voor stap werd uitgelegd wat je moest doen."

Bekijk video review

Review over aankoopmakelaar Libero

Een huis kopen is een stuk overzichtelijker dankzij Libero Aankoop

"Ik werd gekoppeld aan aankoopmakelaar Denise. En zij heeft mij heel fijn door dat traject heen gestuurd. En dat is ook wat ik zo fijn vind aan Libero en waarom ik het anderen zou aanraden. Ze maken een lastig opgave als een huis kopen heel eenvoudig voor je. Ze bieden alles in kant en klare stukken bij je aan zodat het een stuk overzichtelijker wordt."

Bekijk video review

Kosten aankoopmakelaar Libero

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wij bieden onze complete aankoopbegeleiding aan voor € 1.695,-. Vooraf betaal je ons € 350,- dossierkosten en de rest betaal je pas als wij een woning voor je gekocht hebben. Onze aankoopmakelaars zijn een kei in het onderhandelen, waardoor je de woning altijd aankoopt voor de absolute bodemprijs. Lukt het ons om de woning onder de vraagprijs aan te kopen? Dan betaal je ons een bonus van 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal voor jou!

Hoe speelt een aankoopmakelaar in op veranderende marktomstandigheden tijdens de aankoop?

Een aankoopmakelaar speelt in op veranderende marktomstandigheden door continu de markt te analyseren en hierop de strategie te wijzigen. Libero Aankoop informeert jou proactief over de ontwikkelingen en de impact hiervan op het aankoopproces, zodat we altijd slim kunnen handelen.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Libero Aankoop helpt bij de zoektocht naar een woning, doet de onderhandelingen voor jou en controleert de koopakte nauwkeurig. Met onze kennis van de vastgoedmarkt en onze ervaring, krijgen we altijd de beste deal voor jou als koper.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar heeft heel voordelen bij het kopen van een huis, zoals kennis en expertise van de vastgoedmarkt, een groot netwerk, goede onderhandelingsvaardigheden, juridische kennis en ontzorging van de koper. Dit vergroot de kans op een succesvolle en efficiënte aankoop van een woning.

Kan een aankoopmakelaar mij helpen bij het regelen van een hypotheek?

Een aankoopmakelaar kan je vaak helpen bij het regelen van een hypotheek door je te adviseren over de mogelijkheden en je in contact te brengen met hypotheekadviseurs en geldverstrekkers. Het afsluiten van de hypotheek zelf valt niet binnen de taken van een aankoopmakelaar. Gelukkig werken wij nauw samen met de financieel adviseurs van Libero Financieel. Zij kunnen wél een hypotheek voor je afsluiten. 

Libero is dé aankoopmakelaar die helpt!

Wel of geen aankoopmakelaar nodig? Met een aankoopmakelaar kun je geld besparen! Wij zijn een succesvolle makelaar en ondersteunen je graag bij het kopen van een huis. Zo betaal je nooit te veel voor jouw nieuwe woning. Wat een aankoopmakelaar precies doet? Onze makelaar heeft dit voor je op een rij gezet:

 • Het zoeken naar een geschikte woning
 • Tips voor bezichtigingen
 • Onderhandelingen voeren met de verkopende partij
 • Complete begeleiding bij het koopproces

In deze roerige huizenmarkt is slim handelen een vereiste.  Libero Aankoop heeft als online aankoopmakelaar al 32.140 woningkopers geholpen bij het kopen van hun huis! Als huizenkoper krijg je van onze aankopend makelaar onbeperkte aankoopbegeleiding. Dit zorgt ervoor dat wanneer je onze begeleiding aanvraagt, wij jou helpen als makelaar tot je daadwerkelijk een woning hebt gekocht. Als aankoopmakelaar hebben we namelijk inzicht in woningen die pas 48 uur later op Funda worden weergegeven. Zo vergroot jij de kans op een woning met een lagere aankoopprijs. Wij hebben niet alleen inzicht in de lokale woningmarkt, maar hebben landelijk meerdere aankoopmakelaars waardoor we in iedere regio snel kunnen handelen. Snel op zoek naar een aankoopmakelaar? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Wat zijn de kosten van aankoopmakelaar Libero Aankoop?

Een aankoopmakelaar weet de fijne kneepjes van het onderhandelen, heeft inzicht in de markt en heeft daarbij een objectieve mening. Een aankoopmakelaar neemt dus veel onzekerheden weg. Een goed idee om in de zoektocht naar een huis te schakelen met een ervaren makelaar. Wij bieden onze aankoopbegeleiding aan voor € 1.695,-. Meer informatie hierover lees je op: kosten aankoopbegeleiding bij Libero. Ook weet de makelaar wat er in de huidige woningmarkt speelt, de makelaar is ervaren in het hele aankoopproces en is hij niet emotioneel betrokken bij de aankoop. Vaak is de aankoopprijs hoger als er geen aankoopmakelaar is ingeschakeld. Zo verdiend een aankoopmakelaar zichzelf terug door de aankoopprijs voor jou te verlagen.

Met aankoopmakelaar Libero Aankoop vergroot je de aankoop kans met 3,4 op een geschikte woning

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen kopen namens hun klanten? Een aankoopmakelaar helpt en zeker zo'n makelaar en ervaren partij als Libero.

Onze passie als aankoopmakelaar is jou helpen bij het aankopen van je woning. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben 48 uur voordat huizen op de markt komen inzicht in het aanbod. Hierdoor vergroot je de aankoop kans met maar liefst 3,4! Een aankoopmakelaar inschakelen loont om jouw perfecte woning te vinden!

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen zorgt voor succes

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons een huis te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Zo betaal je bij ons als aankoopmakelaar nooit teveel voor een woning.

Met een aankoopmakelaar maak je meer kans!

Libero is een professional aankoopmakelaar die je helpt bij het kopen van een huis. Wij weten veel over de lokale woningmarkt en kunnen je daarom een objectieve mening geven over geschikte woningen. We begeleiden het hele aankoopproces, waarbij we je onder andere helpen bij het bezichtigen van woningen en het onderhandelen over de aankoopprijs.

In veel gevallen zorgt het inschakelen van een aankoopmakelaar tot een lagere aankoopprijs en dus besparen we geld.

Wij hebben ook kennis over een bouwkundige keuring. Lees hier alles over de meeste gemaakte fouten tijdens een bouwkundige keuring. Op zoek naar andere tips bij onderhandelingen, een geschikte woning, wel of geen aankoopmakelaar, bezichtiging, tips voor jouw droomhuis of bekijk onze blogs voor meer aankoop informatie. Met deze informatie zorg je dat je in eerste instantie niets over het hoofd ziet bij jouw nieuwe huis.

Het kopen van een huis kan moeilijk en tijdrovend zijn. Met de hulp van een Libero aankoopmakelaar kun je het proces vereenvoudigen en stroomlijnen. Eigenlijk is een aankoopmakelaar een ervaren en deskundig persoon die jou kan voorzien van waardevol advies en begeleiding bij het nemen van slimme aankoopbeslissingen. Met behulp van een aankoopmakelaar zorg je voor de best mogelijke aankoopbeslissingen voor jouw toekomstige huis! Ook makelaars doen het liefst zaken met een aankoopmakelaar omdat ze dezelfde taal spreken en weten welke zaken besproken dienen te worden. Hoe een aankoopmakelaar werkt leggen we je hier graag uit in onze werkwijze.

Sluiten
Live chat - Online
Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,6
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 808 beoordelingen